למשהו?? היי לכולם אני חדשה בפורום
S Super Chuly New member 10/12/05 #6 ברוכה הבאה! השתלבות מהירה וכיפית בפורום! ואל תשכחי לקרוא את התקנון השקסי שנמצא תחת "מאמרים", כדי שיהיה לכולנו סבבה. בהצלחה! ליהי
ברוכה הבאה! השתלבות מהירה וכיפית בפורום! ואל תשכחי לקרוא את התקנון השקסי שנמצא תחת "מאמרים", כדי שיהיה לכולנו סבבה. בהצלחה! ליהי
S Super Chuly New member 10/12/05 #10 כן אני במצברוח טוב לטובת חן מחר אני אחזור ל"עברית הגבוהה" שלי ליהי
R R o n 2 5 6 New member 10/12/05 #7 ברוכה הבאה../images/Emo24.gif השתלבות מהירה ומהנה וכמו שליהי אמרה אל תשכחי לקרוא את תקנון הפורום. תקראי גם את המאמר השני של:איך לשרשר נכון-זה אחד הדברים החשובים בפורום הזה.שני המאמרים מופיעים תחת מאמרים שלמעלה.
ברוכה הבאה../images/Emo24.gif השתלבות מהירה ומהנה וכמו שליהי אמרה אל תשכחי לקרוא את תקנון הפורום. תקראי גם את המאמר השני של:איך לשרשר נכון-זה אחד הדברים החשובים בפורום הזה.שני המאמרים מופיעים תחת מאמרים שלמעלה.
H Hollaback Girl14 New member 11/12/05 #15 היי כרמל../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo124.gif קוראים לי לוטם ואני גם די חדשה אני מקווה שתשתלבי פה מהר...זה מאוד קל כי כולם פה מאוד נחמדים בהצלחה
היי כרמל../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo124.gif קוראים לי לוטם ואני גם די חדשה אני מקווה שתשתלבי פה מהר...זה מאוד קל כי כולם פה מאוד נחמדים בהצלחה
K KiShKooSh New member 11/12/05 #16 ברוכה הבאה../images/Emo8.gif אני ביקי בת 16 הוד השרון וזה מוטי(כן כן האייקון) שלאחורנה הוא סלבריטי בפני עצמו (וכמובן כל זכויות הדבר שמורות לי )
ברוכה הבאה../images/Emo8.gif אני ביקי בת 16 הוד השרון וזה מוטי(כן כן האייקון) שלאחורנה הוא סלבריטי בפני עצמו (וכמובן כל זכויות הדבר שמורות לי )
D DoRiNuS sMiNiA New member 11/12/05 #17 שאלה חשובה../images/Emo70.gif (נצל"ש) הוספתי ת'יומולדת שלי ללוח אירועים והוא לא מופיע...למה
S Super Chuly New member 11/12/05 #25 סבלנות אני ובן מקבלים את האירועים וצריכים לאשר אותם אחד אחד. נא לחכות בסבלנות- האירוע יתווסף בהקדם האפשרי. ליהי
סבלנות אני ובן מקבלים את האירועים וצריכים לאשר אותם אחד אחד. נא לחכות בסבלנות- האירוע יתווסף בהקדם האפשרי. ליהי
K KiShKooSh New member 11/12/05 #19 לא צריך, ממש לא... פשוט אני לא רוצה שיגנבו לי תרעיון (אחרי שכמה עשו את זה ) זה הכל