למר computery

פגעסוס

Well-known member
למר computery

ההודעות שלך (תראו את הכלב שלי,
) שחוזרות על עצמן באופן קבוע כהודעות חדשות וחסרות כל תוכן ממשי נחשבות להצפה. ההודעה שלך שאומרת "דיי נמאס אני יעשה מה שאני רוצה", גובלת בחוצפה. הפורום הזה נועד לכלל הגולשים ולא לפרסום גורף של תמונות הכלב שלך. הודעותיך המרובות גורמות להודעות חשובות אחרות לרדת למטה. בפעם הראשונה קיבלתי זאת בהבנה כי חשבתי שלא הכרת את הכללים, אבל אתה נמצא כאן כבר מספיק זמן ואם אינך מכיר את הכללים, פנה להודעת המנהל וקרא אותם. הודעות ההצפה שלך נמחקו. אם זה ימשיך בצורה זו אאלץ להגביל את כניסתך לפורום.

לפגעסוס ... ../images/Emo13.gif

יש/font> הרבה אנשים שלא מצליחים לכתוב בכחול ויותר למטה יצרתם קובץ PDF אני חושבת שצריך להפנות את כל המתבלבלים לקובץ זה.

פגעסוס

Well-known member
../images/Emo26.gif

עמוס מרון יצר את הקובץ.... כל הזכויות שמורות לו ולו בלבד. וע"פ מה ששמתי לב, הוא אכן מפנה את כל מי ששואל לקובץ....

פגעסוס

Well-known member
נכון... אבל....

מאחר וגולשים רבים מנסים את הכתב הכחול (מעין טרנד חדש?), והפורום הוא בסופו של דבר למען הנאתם של הגולשים, נפתח שרשור מיוחד לניסויים, לשם אמורים לשרשר את הנסיונות. בצורה כזאת זה רק שרשור אחד (או 2 אם הוא יהפוך לארוך מדי) והוא לא דוחק הרבה הודעות כלפי מטה.

פגעסוס

Well-known member
../images/Emo26.gif

אם הם פותחים הודעה חדשה, אז אני משרשר לשרשור של הניסויים. אם הם מגיבים להודעה קיימת, אין ביכולתי לשרשר, ואז אני מפעיל שיקול דעת: אם זה מפריע לאותו שרשור, אני אמחוק את ההודעה. אם זה אינו מפריע לשרשור, אני אשאיר את ההודעה שם (מאחר והיא משורשרת היא לא מורידה הודעות אחרות כלפי מטה)

זה למען יראו ויראו

עכשיו יהיה כתוב בתולדות הפורום, על אחד שהציף עם כלבים ומה קרה לו, ואז יותר לא יציפו עם כלבים.

למעלה