למר מדר שלוווום

חד קרן89

New member
למר מדר שלוווום

בקשר לתשובותיך לגבי פרסום הטכני בפורום. אני לא יודע אם זה מה שאתה מנסה לעשות בפורום וזה לא מעניין אותי. אבל כשאני בא אליך ושואל אותך מה האפשרויות שלי כשאני יהיה קורסיסט(מפני שאינני רוצה להמשיך להנדסאים-למרות זה שהתקבלתי). אתה ישר בא ושואל אותי למה אני לא רוצה ללכת לבית ספר--ומתחיל לטחון לי את ה... שלא כדאי לי ולא שווה ולא זה ולא זה...ובקיצור אתה מנסה לגרום לי להשאר----זה לא נקרא פרסום??. למה אני לא יכול לבוא אליך ולקבל תשובות נורמאליות? ועוד משהוא שמאד רציתי לשאול אותך...אם זה פורום שוחרים---אז למה אתה רושם פה? אני הרי יודע שהייתה שוחר בזמנך אבל היום אתה המדר וזה כבר משהוא אחר...

חד קרן89

New member
הבעייה

היא שהוא עונה פה על שאלות שלא כולם רואים, במקום לענות לנו על תשובות שיש לנו בבצפר

חד קרן89

New member
הבעייה

היא שהוא עונה פה על שאלות שלא כולם רואים, במקום לענות לנו על שאלות שיש לנו בבצפר

murzik3591

New member
סליחה שיש לי ספק

איך אתם הגעתם למסקנה שזה באמת המד"ר ולא איש מערכת אחר

אני לא רואה סיבה

שלמישהו יהיה נורא, נורא, נורא משעמם, שיענה פה תשובות אוהדות-טכני של לאנשים כל הזמן, ויקרא לעצמו המדר של הטכני..אבל וואלה? תבדקו את זה. לדעתי זה באמת הוא.

maxlvo

New member
אולי כבר תפסיקו להיתפל למד"ר!?!?!?

כן, אולי הוא המד"ר של ביסה"ת, ואם זה נכון אז ברור מאליו שהוא ינסה לשבח את הטכני ולגרום לכם להישאר בו (שלא תבינו אותי לא נכון, אני אישית לא מצטער בכלל שהייתי שוחר, אבל הייתי שוחר בביסט ב"ש שזה שונה מחיפה, כך שאני לא כאן כדי להביע עמדה האם ביסה"ת הוא טוב או לא). מה אתם מצפים ממנו? שיגיד לכם "לא, אל תלכו לשם, זה מקום חרא! תאמינו לי, אני המד"ר שם אז אני יודע. עדיף לא להיות שוחר בכלל"? איפה אתם חיים? במקום להתלונן כל הזמן על זה שאתם שוחרים ונדפקתם (חלקכם), (ואגב, התלונות הללו לא ישפרו את מצבכם) , אולי תנצלו את העובדה שהמד"ר נמצא פה ותשאלו אותו שאלות אובייקטיביות שכן יכולות להשפיע על משהו ולעזור לכם!

יהללל

New member
למקרה שלא שמת לב,

הפורום מפוצץ בשאלות אובייקטיביות למד"ר רק שהוא לרוב בוחר להתעלם מהשאלות עצמם ולענות תשובות לא ענייניות. אני אישית הייתי מעריכה הרבה יותר תשובה של "אני יבדוק את הנושא" מאשר תשובות לא ענייניות בנוסח "אם היית באמת רציני היית פונה אליי אישית ולא כותב שטויות בפורום".. רק למקרה שזה לא מובן מספיק, ברור לכולם שהתלונות האלה לא יעזרו לנו אישית. מה שיפה בשוחרים זה הדאגה ההדדית. אנחנו דואגים למחזורים הבאים ומעלים בעיות שאם יפתרו יעשו את הטכני מקום עליז יותר.

יהל היקרה

1. שאלות רציניות מקבלות תשובות רציניות .השאלה שהועלתה כבר נשאלה בדו שיח ונענתה ולכן העדפתי לא להתייחס. 2. באמת שאין לי עניין להתנצח פה אם אף כותב ולאור הטענות שהועלו מהיום והלאה אענה רק על שאלות !!!! ואם את תוהה על אמיתות זהותי אז בהמשך לשלך , התתחזות הינה עבירה פלילית.....

hagarco1

New member
אז לי יש שאלה רצינית.

למה אתם לא עושים כלום כדי לנצל באופן מיטבי את השוחרים? למה שוחר עם קב"א 56 משובץ עם שוחר עם קב"א 50? למה אין שום הבדל בין שוחר טוב לשוחר טוב פחות? (ופה הכוונה היא מבחינה התנהגותית והשכלתית ולא מבחינת קב"א)

ניצול מייטבי

שלום קב"א עקרונית לא משפיע על שיבוץ אלא אם כן יש לקורס תנאי סף תלוי קב"א. ביצוע מידרוג לפי התנהגות תלוי במפקדים של אותו שוחר.

spider001

New member
תודה על התשובה הכנה סוף סוף.

ולעניין עצמו- חה"א הוא גוף המוכן להעסיק חיילים בכל רמות קבוצת האיכות , לרוב חתך קב"א נמוך (רוב הקורסיסטים שעשו איתי קורס ) היו דפרנ"יקים בעלי קב"א 49-50. מדוע זרוע טכנית כמערך הטכני של חיל האוויר לא תעשה סלקציה ותפנים שעל מנת לנצל טוב יותר (כדבריי המד"ר) השוחרים תפזר אותם לתפקידים ע"פ רמת איכות\קב"א, או שכלל התפקידים מצריכים סף קבלה נמוך מאוד המובן מדברים אלו. מדוע מלש"ב המתגייס לשירות בטחון ירצה להגיע לחיל האוויר אם גם ללא ה"הכשרה" כשוחר יוכל להגיע לחיל האויר דרך קד"צ או גיוס כלל צהלי ללא סלקציה? מדוע מציבים השוחרים בעמדה כללית ולא מעל שאר המלשבי"ם בנושא הקורסים ?

mgd3

New member
סתם שאלה...

אתה חושב שבחירת תפקיד לאדם על פי הקב"א שלו זה דבר צודק ?

למעלה