למר יוזף שוורץ..

למר יוזף שוורץ..

אני קורא את ההודעות שלך וקורא תא הודעותיו של נדמה לי וורטן או משהו כזה.. ואני חושב שאתה מגזים אם הכינויים שלך לגביו.. לא גיליתי שום סממן לאומני או פשיסטי או גזעני בהודעותיו.. ולכן הודעותיך הן מתלהמות ולא לרוח הפורום.

המוכן אתה לשאול אותו

ובכן וונטן אתה חושב לא פשיסט, אולי אתה מוכן לשאול אותו האם הוא מוכן: 1. לגנות את ז'בוטניסקי על שניסה לסייע לפטלוריה זה שערך פוגרומים ביהודים, בדרך של ארגון גדוד שוטרים עבורו כדי שיוכל להלחם ביתר הצלחה לצד הלבנים במלחמת האזרחים? 2. האם הוא מוכן לגנות את הלבנים הרוסים אלו שעשו פוגרומים ביהודים? 3. האם הוא מוכן לגנות את ז'בטונסקי על שהקים בית ספר צבאי באיטליה בחסות מוסוליני? 4. האם הוא מוכן לגנות את ברית הביריונים אלו שהעריצו את היטלר והריעו לו כאשר עלה לשלטון? 5. האם הוא מוכן לגנות את ההתקשרות של יאיר שטרן לפשיסטים האיטלקים? 6. האם הוא מוכן לגנות את יאיר שטרן על שהתקשר לגרמניה הנאצית וביקש להקים משטר נאצי בארץ. 7. האם הוא מוכן לגנות את חברו לדעה באתר יום יבוא על דברי הבלע הנוראים שאמר על חיים אלרוזרוב כחברו הקרוב של גבלס? 8. האם הוא מוכן לגנות את אותו חבר על שהוא מכנה את בן גוריון פשיסט? אם הוא אכן מוכן לגנות כל זאת, בלי הסברים שאינם אלא שקרים, אלא גינוי חד משמעי, אומר לך אתה צודק, ואני מודה לך שתיקנת אותי. ואם לא, אני מציע שתתחיל לשאול עצמך שאלות נוספות.

יוםיבוא

New member
הפשיסט היחידי הוא יוסוף שוורץ

ממשיך דרכו הנאמנה של ארלוזורוב שניהל מגעים עם הנאצים ושל בן גוריון שרצח את מנהיגיו הפוליטיים וניסה אף לרצוח באלטלנה בשביל השלטת שלטונו כסמי דיקטטורה.

טוב שדוכא מרד אלטלנה

אם היו מרשים לאנשי האצ"ל הפאשיסטים להמשיך עם המרד שלהם, הם היו מקימים פה מדינה פאשיסטית.

יוםיבוא

New member
ואם תחזור על השקר שוב ושוב...

זה יהפוך אותו לאמת ? מספיק . רוצח מתועב.

למעלה