למר גרשון

צדק22

New member
למר גרשון

למה מחקתם את הודעתי הכתובה לתלפיות, על השטיפת מוח שאתם עושים על מנטליות ספרדית אך מרפדים שטיפת מוח זאת בהתנגדות לש"ס. הרי זה ברור שאתם נגד ספרדים אחרת איך תסביר ששינוי הייתה מוכנה לשמוע 1.על ישיבה בממשלה עם אגודת ישראל ולא עם ש"ס? 2. מאות מפלגות שהתגלה בהם אנשים מושחתים ליכוד,עבודה,ועוד רבים? 3. למה רק ש"ס? בגלל היותם קהי עור? 4. מה יש לטומי לפיד נגד עמיר בניון? האם הוא פעם העיר על אומנות של של מישהו אחר? 5. אם אתם דמוקרטים כמו שאתם טוענים לעולם לא הייתם מעלים על דל שפתותיכם מילים כגון רק לא!!!! 6. במדינה דמוקטית כל האזרחים שווים אין קבוצה ששוה יותר, אך ההתייחסות בחללוקת תקציבים ניעשת ע"פ צורך, לא צבע עור . 7 במדינה דמוקרטית כל האזרחים שווים ללא קשר לכמה הם תורמים , דוגמא ערבים דרוזים , עולים,אוכלוסיה חלשה. 8. אתם מפלגת אדומי הצוואר וככאלה אתם פאשיסטים ברעיונות שלכם כי אין דרך אחרת להסביר גזענות כמו שפושה אצלכם.

מזרחי == ש"ס ?????

(למי שלא מכיר, הסימן ´==´ אומר שווה בכל מקרה, זהות) זה שאתה מקשר באופן אוטומטי את המזרחיות לש"ס זה ממש עצוב. לידיעתך, הרבה אנשים ממוצא מזרחי שונאים את מה שש"ס עושה. אני מתכוונת בראש ובראשונה לרשת בתי הספר שלה שמפיצה בורות בחינם. כיום, "בזכות" המיתון, ש"ס לוכדת בקוריה הרבה אשכנזים גם, למשל עולים מרוסיה, כך שאין בלעדיות למזרחיים אצלם. אני מדברת על מזרחיים גאים, שלא מסתירים את מוצאם, ואפילו חלקם מסורתיים. אבל רואים יפה מאד את הנזק של ש"ס. הידעת, שהדת במרוקו לא דומה כלל וכלל לדת של ש"ס? בדיוק להיפך. הדת במרוקו היתה סובלנית ויפה. אז ש"ס בכלל לא מייצגת את כל המזרחיים, למרות יומרנותה לכך! כך שלהיות נגד מה שש"ס עושה זה לא אומר להיות נגד המזרחיים. ולדבריך על מדינה דמוקרטית. כמובן שאתה צודק, כל האזרחים בה שווים. רק שאצלנו יש שווים יותר. מה הקשקוש על "לא קשור מה הם נותנים"? ברור שמי שלא יכול למלא את מלוא חובות האזרח מסיבות אובייקטיביות אז אין מה לעשות, אבל מי שבוחר לחיות כטפיל על החברה מנצל את הדמוקרטיה בדרכים לא כשרות. והערה אחרונה על עמיר בניון: כרגיל התקשורת ניפחה את הסיפור מחוץ לכל פרופורציה. דווקא עמיר בניון עצמו הגיב בדרך הכי שפויה כשאמר משהו (לא זוכרת ניסוח מדויק) שכל אחד יכול לאהוב את המוזיקה שהוא רוצה. מותר לטומי לא לאהוב מוזיקה מסויימת, זה עניין של טעם מוזיקלי ותו לא. אם אתה סובל מרגשות נחיתות אתה ישר נעלב מזה, אבל אם לא אז אתה יכול להבין. גם אתה בוודאי לא אוהב את כל סוגי המוזקה בעולם.

גברת צדק 22, התלבטתי אם להגיב

בסוף החלטתי שכן, כדי להבהיר את הדברים. ההודעה שלך נמחקה מכיוון שעשית שימוש ציני בזכר השואה ובמושג "נאצים" הדבר מנוגד לכללי הפורום ולתקנון תפוז. בנוסף לכך את מציפה את הפורום בהודעות בעלות תוכן זהה לגמרי. לא נראה לי שאם תרשמי משהו מאתיים פעם תצליחי לשכנע . 1. שינוי אינה מוכנה לשבת לא עם ש"ס ולא עם אגודת ישראל עובדה שלא ישבנו. אלא ניהלנו משא ומתן בנושא. טענה שלך לא מבוססת. 2. עובדה, שהיו שחיתויות ברשות השידור וגינינו, בפרשת עמותות גם ברק גינינו ואף הצבענו אי אימון בממשלה. אין קשר לחרדים. 3. קהי עור ? למה בש"ס אין אף אישה ואף אשכנזי ? רק גברים מזוקנים? ולשיטתך זאת *לא מפלגה גזענית*. או.קי. 4, לטומי לפיד אין כלום נגד בניון, עובדה שבניון עצמו אמר שלפיד התקשר אליו, היתה להם שיחה מוצלחת ובניון עצמו העיד שאין פה שום דבר אישי. והוא נותן את מלוא הכבוד ללפיד ומעריך אותו. זכותו המלאה של לפיד לא לאהוב מוסיקה מסויימת. 5. לא המצאנו את הסיסמה ´רק לא ש"ס´ אלה היו פעילי העבודה ומרצ שצעקו זאת ביום שברק נבחר וביקשו לקיים את ההבטחה לבוחר. שינוי היחידה שעומדת על העקרונותיה ושומרת על האמינות, הסיבה שאנחנו לא נשב עם החרדים בממשלה (בלי שום קשר לעדתם) היא: שכל עוד יש נציגים חרדים בממשלה לא יהיה ניתן לשנות את הסטטוס קוו בענייני דת ומדינה ולא יהיה ניתן להפנות את הכספים שהולכים לשירותי הדת(רק תקציב משרד הדתות כ 1.6 מליארד שקל) למטרות לאומיות. 6. הפעם אני מסכים תראי לי דוגמא שנציג שינוי רשמי שאמר את ההיפך. על שאר הסעיפים ויתרתי כי שוב פעם את חוזרת על השמצות, גידופים ודמגוגיה נטו.

../images/Emo41.gif תהיה בקול רם - לכל יושבי הפורום

ברור לכולנו שהגב´ "צדק22" הינה פרובוקטורית מהזן הגרוע ביותר. היא ממקדת את כל שינאתה במפלגת שינוי ולא רק כאן אלא גם בפורומים של YNET ומי יודע איפה עוד. לדעתי כתבי השיטנה שלה לא ראויים לתגובה וראויים שימחקו מעל גבי הפורום אך גם אם הם נשארים אני חושב שהדבר הטוב ביותר לעשות הוא לא להגיב. לקראת הבחירות מגיעים לכאן הרבה מאד בוחרים פוטנציאליים "כדי להתרשם" ואנחנו ממש לא צריכים שכל הפורום יהיה מלא בנסיונות שיכנוע למה שינוי שונים מהקו קלוקס קלאן והסברים מדוע שינוי בעצם לא נגד עיקור מזרחיים.

למעלה