למר גבעתיים היקר...

ורד18

New member
למר גבעתיים היקר...

אני לא יודעת למה אבל כל הקטע הזה של שינוי דיעה מהיר ושככה סתם החלטת ללכת לקנות את כמעט כל הדיסקים של מדונה נשמע לי משונה (אתה יודע זה מאד יקר ואני אישית לא הוציא כסף אל דיסק שאני לא אוהבת) אבל זה לא משנה אתה אומר אז נגיד שזה נכון. שנית, בקשר לאלבומים של מדונה, אני יכולה להקשיב להם שעות גם לאלה שהם לא הכי מפורסמים כי השיריםשלה פשוט מחשמלים אותך ואתה לא יכול להפשיק לשמוע (זו דעתי כמובן אתה לא חייב להסכים איתה) ובגלל זה ממש קשה לי להחליט איזה דיסק שלה אני הכי אוהבת בגלל שכולם פשוט מעולים ובכולם יש שירים מיוחדים ושונים, ובקשר לאלבומים האחרונים שלה: קרן אוןר מעולה ואני שומעת אותו נון-סטופ ומיוזיק בהתחלה לא ממש אהבתי ועכשיו אני יכולה לשמוע אותו ברצף כמה פעמים כי זה פשוט מוזיקה טובה כמו למשל השיר השני אימפרסיב אינסטנט ועוד שירים שם שהם מעולים. חוצמזה בחופש הגדול הייתי בהופעה של ה מתוך המסע הופעות שלה עולם טבוע ונהנתי מכל רגע, היא נתנה הופעה מעולה, שירים מצויינים, ופשוט היה מדהים! ודרך אגב- יש נשים שנראות טוב בגיל 50 בלי לעבור ניתוחים אז למה שמדונה לא תוכל לשמור על הפנים שלה ככה ועל גוף כזה בגיל 43? (ודרך אגב שמעת על המילה איפור? אל תחשוב שאני נאיבית ואני חושבת שמדונה היא מושלמת ותאמין לי שהשימוש באיפו גם עוזר לה להראות צעירה, למרות שאני אישית לא יודעת אם היא עברה ניתוחים אם משהו יביא לי הוכחות על כך אז אני אאמין, בסך הכל למה לא? אם יש לך את הכסף ואת לאמרוצה מאיך שאת נראית אז למה שלא תוכלי לשנות???) לסיכום אני מקווה שתהנה מהדיסקים שקנית, ובכלל תשמע מדונה יותר, זה כדאי! ביי ביי ורד!

MadonnaFan

New member
אוקיי, אני יודעת שזה לא ממש יפה...

מצדי, אבל... זה לא קצת מוזר ש"גבעתיים2000" קנה בבת-אחת כל כך הרבה דיסקים, אבל מסוגל לתת ביקורת רק על הסינגלים, ועל כל שאר השירים ביקורת מעורפלת שאפשר לכתוב רק מקריאת עיתון/קריאת הפורום הזה? טוב, אני ממש חייבת לרוץ לבצפר המגעיל שלי... נכנסתי לפה כי לא יכולתי להתאפק... היום יותר מאוחר אשוב לפה להודעות ותגובות מפורטות יותר! ורק שתדעו, שמתי שאני לא פה אני מתגעגעת אליכם! *מוחה דמעה* מעין (כתובת האימייל שלי השתנתה, עכשיו תשלחו לכאן.)

לא זה לא מוזר

כן אכן קניתי את כל הדיסקים שציינתי.כסף לא חסר לי ולעולם לא יחסר ,הודות להוריי.כבר מזמן רציתי לחקור את התופעה"מדונה" וידעתי שהדרך הטובה ביותר לעשות זאת היא על ידי כך שאני אשמע את האלבומים שלה ואני אתן דעתי אליהם.היום שמעתי את הדיסק"כמו תפילה" בשנית ואני מוכרח לומר שכרגע אני מאןד אוהב את השיר השקט"עיניים ספרדיות".לאחר שקראתי את מילותיו הבנתי את עוצמתו הגדולה בכך שהשיר מספר על המוות הטרגי של גברים בספרד במלחמות שוורים(אני מקווה שהבנתי נכון),וכל זאת מנוקדת מבט אישית ומרגשת.גם היכולת הקולית של מדונה בולטת בשיר זה.השיר "שיר אהבה" עם פרינס הינו שיר יפה מבחינת המילים אך הוא נטול-מניגני והוא לא כל כך קליט.בכל זאת,שיר חמוד והם נשמעים היטב ביחד.השיר"עד שהמוות יפריד בינינו" כנראה מספר את סיפור כישלוניה של נישואיה הראשונים של מדונה בשנות השמונים(אני לא יודע את שם בעלה,אני רק יודע שהיא הקדישה לו את האלבום"כמו בתולה" כי כתוב בדיסק.השיר הזה מרגש ומיוחד הוא מאין שיר עצוב עם מעט נימה אופטימית והמנגינה שלו מאוד עדינה ויפה.השיר "תבטיח שתנסה"(אני מצטער שאני כותב את השדמות בעיברית ,אבל אם אכתוב באנגלית לא אוכל לחזור לעיברית)-זהו שיר שכאילו פורץ הכאב של מדונה ,הילדה הקטנה, מגרונה של מדונה הבוגרת והחזקה,כביכול.נראה שאובדן אימה בגיל צעיר גרם כאב עז שמלווה אותה עד היום.השיר"תוקיר"-שהוא גם סינגל יפה מדהים ואופטימי.השיר "הו,אבא"לא ממש חביב עליי-יותר מידי איטי ודרמתי בשבילי אך אני מודע ליכולות הקוליות של מדונה בו ולכך שהשיר הינו בעל עומק רב. החיסרון הבולט בדיסק מתבטא דווקא בחיצוניותו-באריזה המכוערת ובעובדה שאין תמונות שרואים בהם את פניה של מדונה בחוברת של הדיסק אלא רק את הפופיק וחולצת הבטן שלה ותכשיטיה.

libi k

New member
אני שמחה שאתה מתחיל להעריך../images/Emo108.gif

את מדונה על אף העובדה שזה הערכה חלקית ואתה רואה את חלק מהדברים שונה מאיך שהמעריצים שלה רואים זאת. אבל כנראה שאי אפשר להבין אותה בבת אחת, לאט- לאט. ולבעלה הראשון קוראים שון פן אשר לו היא הקדישה את אלבומה true blue ולא את like a virgin כמו שאמרת, (את like a virgin היא הקדישה לבתולות העולם). ממש מוזר לי שלא אהבת את שני האלבומים האחרונים שלה שלפי דעתי הם הכי יפים, אבל האמת היא שגם אני לא התאהבתי בהם משמיעה ראשונה ולקח כמה וכמה פעמים עד שהערכתי אותם באמת, לכן אני חושבת שתאוהב אותם אחרי מס´ השמעות. במיוחד את ray of light שהוא האלבום בה´ הידיעה.

libi k

New member
ועוד אלבום שהוא ממש יפה........./images/Emo108.gif

הוא bedtime stories לפי הרשימה שכתבת, ראיתי שהאלבום לא היה בו, לכן אני ממש ממליצה לך עליו. השירים הממש יפים בו הם:take a bow secret human nature כי כמו שהבנתי money is no object לכן לא תהיה לך בעיה לרכוש אותו כמו שרכשת את כל שאר האלבומים........אני חושבת שהאלבום ימצא חן באוזנייך.

למעלה