למרין...

מיקי 35

New member
למרין...

מתוקה... חשבתי משהו בהקשר של "השקעתי כבר שנתיים"... אסור לחשוב ככה, ואני אסביר לך למה... גם אני חשבתי ככה לאורך תקופה מאוד מאוד ארוכה... ובסופו של דבר הגעתי למסקנה שהכריעה את הכף, שהיא שלא צריך להיות כל כך כואב, לא צריך להשקיע כל כך הרבה בלהפוך את השני לבן אדם, אנחנו לא צריכים לחנך בני זוג, אנחנו לא צריכים לשנות אותם, אנחנו צריכים לחיות לידם בשיוויוניות, בלי משחקים, בלי פוזות. בני זוג צריכים להיות יחד בטוב וברע, ואסור שיהיה פה קטע של "חינוך". מתוקה שלי... צר לי להגיד לך... אבל ההשקעה שלך גם ככה יורדת לפח בינתיים, כי תראי איפה את עכשיו... אם כל ההשקעה הזאת היתה משתלמת, כל זה לא היה אמור לקרות בפעם ה- 1000. ילדה... צאי החוצה ותריחי את הפרחים... חבל שתבזבזי את שנותייך היפות ביותר על מישהו שלא שווה אותך...

מאו יין

New member
מיקי´לה...

כל מילה זהב... אבל אני לא מעיזה לאמר למרין שתעיף אותו קיבינימט כי היא מייד תגיד לי" "אז למה את לא נפרדת מעופר???" אולי תסביר לה כמה שהמערכת יחסים שלי ושל עופר, עם כל הקשיים והמריבות,שונה ממה שיש לה עם אריאל?!!!!!!!!!!!!! אגב... בנוגע למה ששוחחנו אתמול, הוא החליט לבד כמובן ש"ההוא" לא חבר........ יש!!!!!!!!!!!

מיקי 35

New member
אני שמח...

ידעתי שאפשר לסמוך עליו... ולבי הקשר שלך עם עופר, בעיניי השוני העיקרי הוא שהוא לא מותנה, שעל אף הקושי הוא מקבל אותך כמו שאת... מה שמפריע לי פה זו ההתניה הזאת... יעני... תהיי בסדר ואשאר, אחרת אני מסתלק... נכון או לא ?

mariana

New member
אבל גם אצל מאו יין

הוא עזב אחרי שהוא הרגיש שהוא טעה אז הוא חזר. תאמין לי גם אריאל מקבל אותי עם כל מה שיש לי, אני לא בחורה מושלמת גם לי יש חסרונות קשים. עובדה אריאל בוחר כל פעם מחדש להישאר. אני יודעת שהקשר שלי ושל מאו יין שונים כי אצליהם עופר יותר בוגר מאריאל מה אפשר לצפות מגבר שעוד לא יצא לחיים ולא טעם אכזבות.

מיקי 35

New member
אציב בפנייך שאלה...

שאת לא צריכה לענות לי אלא לעצמך, וזאת אחרי מחשבה מאוד מעמיקה... האם את חושבת שיבוא היום ויהיה לך קשר יציב איתו, בלי השטויות האלה ? האם את חושבת שיבוא אותו יום שהוא יעריך ויקבל אותך כמו שאת ? האם את חושבת באמת ובתמים שזהו הקשר שיהיה לך עד סוף ימי חייך ??????? תחשבי היטב לפני שאת עונה... אם התשובה לכל השאלו היא כן, תישארי איתו, אם יש לך ספק ולו קל שבקלים, תברחי ומהר !!!

mariana

New member
אתה צודק לחלוטין

אבל בו אני אספר לך משהו כשאריאל הכיר אותי אני הייתי על הפנים, מה הכוונה? כן מבחינה נפשית לא רציתי יותר גבר בחיים שלי. צפיתי אכזבה גדולה ליד מישהו שהיה לידי 3 שנים ואז קם והלך. וכשהכרתי את אריאל ואתה יודע איך הכרתי אותו? ביום של החתונה של האקס שלי. אז דמיין לך מה זה, האקס שלי היתחתן ישר אחרי חצי שנה של הפרידה שלנו. נורא כאב לי ולא סמכתי על גברים יותר, ואריאל הוא היחיד שנתן לי יד והוציא אותי מזה, ונתן לי את ההרגשה שאפשר להיתאהב שוב. והוא פשוט לא החסיר מימני כלום, אז כל המריבות שמתחילות איתי ועם אריאל כולם קשורים לאקס שלי, כי הוא תמיד עולה לתמונה. אני יודעת שגם אני טעיתי המון בקשר ליחסים בינינו אז אני לאט לאט משפרת את הדעות שלי בזמן שאני עם אריאל. אבל לא בדרך שהוא מלמד אותי כי זה הדרך שלא מקובל עליי. קשה לו לעזוב אותי כמו שלי קשה לעזוב אותו, כי כמו שמאו יין אומרת ניקשרתי אליו כמו לתאום סיאמי שלי. ותאמינו לי זה לא הרגל זה אהבה שלי לצידו, גם אחרי חצי שנה שלא היינו ביחד הרגשתי ככה, אבל לגבי החבר שלי הראשון אני יכולה לאמר שזה היה הרגל איתו. כי הוא נתן לי הכל בלי שאני אבקש, אז התרגלתי לחיים האלה,לחיים הטובים שהכל מגיע לי. אז אריאל מסביר לי את הדרך המקבילה שבשביל לקבל משהו בחיים צריך לעבוד עליו קשה.

מיקי 35

New member
מתוקה...

הוא צריך לתת לך ביטחון באהבה שלו אלייך.... את לא יכולה לקיים קשר בלי זה. זה פשוט לא יכול להיות שכל כמה זמן הוא בא ככה ופוגע בך... זה לא הוגן, וזה לא הגיוני. האמיני לי מרין, אפשר ועוד איך להתאהב גם אחרי אריאל... ואז הסיכון שבצדו הסיכוי...

בת ה י ם

New member
מרין......

כותבת.......מוחקת.........וחוזר חלילה מיקי הביע בצורה הטובה ביותר (תוך שיתוף מניסיונו העשיר) את האופציות שעומדות לפנייך. זכרי - כאן כולם רוצים בטובתך באושרך. אני לא מכירה את מערכת היחסים שלך עם אריאל, אבל אני יודעת כשכנסגרת דלת נפתח חלון - חלון ההזדמנויות, ואולי הפעם כדאי להשתמש בו. רק את יקירה יודעת עמוק בפנים מה טוב בשבילך !!! ((((((( חיבוק דב ))))))

Queen Of Love

New member
חיבוק דב ../images/Emo22.gif

חיבוק דב: כינוי לקשר רגשי שחונק וכובל מילולית: פשוטו כמשמעו
(הגעתי לאות ח´) אני מבקשת לא לחלק פה חיבוקי דב...
אויי, מה שהפסיכומטרי עושה לאנשים כמוני

מיקי 35

New member
חזרי ללימודים שלך את... ../images/Emo132.gif

מה קרה ? חיבוק דובי בעיניי זה חיבוק אוהב וחם.... עזבי אותך מפסיכומטרי...

Queen Of Love

New member
ועכשיו תורי: מרין...

בובית שלי, אנחנו אוהבים אותך מאוד, ולכן קשה לנו לראות שאת עם בחור שלא מעריך אותך, ומכאיב לך כל פעם מחדש. לי אישית נקרע הלב לראות זאת
במיוחד שעברתי משהו דומה, זה מכאיב לי לשמוע את מה שהוא עושה לך
אנחנו רואים דברים מהצד שאת לא רואה יפה שלי, ואנחנו רק יכולים להציע לך. אני יודעת שאת עיוורת כי את מאוהבת מעל הראש
ואת יודעת מה, זה בסדר. כי לא תהיה לך ברירה ואם המצב לא יישתנה (ואני מקווה שאנחנו טועים) ייפתחו לך העיניים. אלו החיים, מהם רק לומדים. ואנחנו, לפחות אני, אהיה שם עדיין בשבילך. אני מקווה שיהיה רק טוב עם או בלי אריאל. אוהבת אותך

mariana

New member
אתם חברים טובים מאוד../images/Emo24.gif

תודה לכם על העזרה הרבה שלכם. ומיקי לגבי השאלות ששמת לי שם, אני חושבת על זה כל יום בגלל זה אני נחושה בדעתי להישאר איתו. כי אני אופטימית בקשר אליו, הוא הישתנה המון, הוא בן בית הוא לא מהמופרעים האלה שמחפשים רק את החברים וכו´ ולצאת ולהנות. אני חושבת איתו הכל יסתדר על הצד הטוב ביותר. אני רק נותנת לזה זמן ונראה כבר.

מיקי 35

New member
מתוקה...

בסופו של דבר ההחלטה היא שלך ורק שלך... אנחנו רק רוצים לטובתך, ולאושרך... אם את בטוחה בו, אז תמשיכי להשקיע... האם את בטוחה בו ?????

mariana

New member
כיום אני כבר לא בטוחה בכלום

אני מנסה ונראה. וחוץ מזה גם כיום ניחשבת לאחת שממשיכה הלאה, ואז נראה עם האגו שלו יתן לו להיתקשר אליי אם לא אז לא, אני עדיין ממשיכה.

מיקי 35

New member
מרינוש...

כמו שאמרתי... לך כל התשובות... רק אם תישברי ותתקשרי אני מחסל אותך... מקצץ אותך לחתיכות ואוכל אותן... ברווווורררררר ??????

mariana

New member
לא בזה אני אקשיב לך

אם הייתי מתקשרת הייתי כבר מתקשרת מזמן. הוא צריך ללמוד שהאגו שלו לא מפחיד אותי והוא יצטרך להוריד זאת מתישהו אבל תודה לך בכל מקרה. על העזרה אתה גורם לי להבין המון מנסיונך האישי

למעלה