למרין..ולכולםםםם

ניקולי

New member
למרין..ולכולםםםם

הנה..נכנסתי לכאן אבל ממש לשניונת..עוד מעט כולם באים..ואני חייבת להמשיך להתארגן.. עשיתי שתיי עוגות גדולות..יאמי יאמי חלב"ז זה נראה מה זה טעים.. קישטנו את הבית בבלונים ועוד קישוטים. רק שיהיה יום הולדת שמח
.... אוהבת אותכם ניקול*

mariana

New member
שיהיה לך מזל טובבבבבבבב../images/Emo65.gif

אני שמחה שיש ימים כאלה מאושרים. אני מאחלת לך המון מזל טוב ולבנך נאור אני חושבת. אוהבת אותכם

mariana

New member
תצחק תצחק אני אנסה שוב

אני לא מתייאשת בקלות
אם זה יצא יפה זה בשבילך

ניקולי

New member
שיוווו איזה חמודים

נשמות תודה רבה..הבן שלי ראה את זה..ומסר לכם המון
.. שוב תודה.. ניקול*

ליאור 30

New member
../images/Emo49.gif לנאור הגדול מכולם../images/Emo65.gif../images/Emo65.gif

נאור אני מאחל לך הרבה מזל טוב לרגל יום הולדתך ואמן שתשאר כמו שאתה ושההורים שלך יהנו ממך ויראה רק נחת ושמחה ליאור 30 חברך נכון?

GALI02

New member
קצת באיחור אבל מזל טוב../images/Emo65.gif

נו, איך הייתה המסיבה?

shiraz2

New member
תמסרי לו....

הרבה נשיקות ממני... והמון המון מזל טוב!!!!! מקווה שהלך טוב...... אוהבת, שירז

ניקולי

New member
היום שאחריי../images/Emo3.gif

זה מסר מנאור... אני רוצה להודות לכולם שאיחלו לי מזל"ט, למרות שאני לא מכיר כאן אף אחד חוץ מליאור 30 חברי, תודה...מנאור
.. ועכשיו אני...
היום הולדת עבר אחלה..אני רוצה לאמר לכם שחזרתי ב כ - 20 שנה אחורה לראות אותם הפעפוסים בני ה -10 זה הולך ככה למי שלא זוכר: הבנים עם הבנים הבנות עם הבנות עכשיו..כל מה שבת צריכה להחליט היא מתייעצת עם שאר הבנות כנ"ל לגבי הבנים.. סתם דוגמא קלאסית: הבן שלי וחברים שלו היו בחדר התלחשו להם (פששש..פששש) בקושי שמעתי משהו..אקיצר שאלתי אותו מה ומי?? והוא אמר לי: "הם הציעו לי לבקש מנועם (בת) חברות.." כמובן שאמרתי לו שוט קדימה (איזה אמא לא תרצה לראות שלבן שלה יש חברה?) אקיצר הוא רצה לכתוב לה פתק..אמרתי לו "מה קרה לך מה פתק..תהייה גבר לך תגיד לה בפנים" (למען האמת הוא פחד להתאכזב)..אמרתי לו "מקסימום תבוא לפורום אכזבות"
.. אח"כ הוא הלך לנועם והציע לה חברות..אתם יודעים מה התשובה שלה היתה?? אתם לא יודעים נכון?? אז התשובה שלה היתה "אם אתה רוצה נהייה ידידים" חי חי חי חי חי אלק ידידים אפשר לחשוב.. אח"כ היא הלכה להתייעץ עם חברה שלה לירון ואז לירון (כנראה) אמרה לה "לא כדי לך" ואז נועם באה לנאור ואמרה לו "אתה יודע מה לא בא לי".. אח"כ לא תאמינו..נאור ביקש חברות מלירון..והמלעונה אמרה לו כןןןןןןןן, אתם קולטים???? בהתחלה אמרה לנועם לא כדי לך ואח"כ אמרה לנאור כן!! נו..לכו תבינו אותם
...והיא מה זה יפה
.. זהו..אני בכל אופן מאוד נהנתי שיחקנו איתם אמת וחובה, חבילה עוברת..ועוד ועוד משחקים..אפילו באמת וחובה היתה משימה לאחד הבנים בכיתה לחבק אותי הוא קם וחיבק אותי ...יהודה מה זה קינא
.... אז...חזרתי ב - 20 שנה אחורה נהנתי והיה כיףףףף.. שוב תודה לכם על האיחולים אוהבת את כולכם ניקול*

shiraz2

New member
חחחחחחחח.....

הרג אותי הקטע שהיא אמרה לה לא להסכים ואז הסכימה... מכשפה קטנה.....
שמחה שנהנת..... תמיד כיף לחזור לתקופות האלה....... אוהבת, שירז

למעלה