למרחפים שלום שלום

למרחפים שלום שלום

אני בדוגרי לא מכאן אלא מפורום ג'אגלינג . כתבתי כבר פה אבל לא ענו לי אז ככה: לכל אחד יש נק' התחלה לתחביב שלו. איך אני מתחיל ברחיפה ? איפה ? עם מי אני יכול לדבר והכי הכי חשוב כמה כסף אני צריך על מנת להתחיל כי כמה שאני רוצה לרחף אין לי תקציב ענק.... תודה מראש: ניר.

G u y D

New member
להתחיל מצנחי רחיפה

ישנם שני בתי ספר, עגור ושמים, ועלות הקורס היא בערך US$1000 - US$1500. צור קשר עם אחד מבתי הספר וייתנו לך פרטים מדוייקים. הנאה מרובה מובטחת לך

harlev

New member
../images/Emo23.gifאתה מוזמן!

אתה מוזמן למועדון עגור, לביקור. ארנון הר-לב עגור טל' 03-5067467 נייד: 058-986813 [email protected] http://agur.ccc.co.il

guycobra2

New member
אני התחלתי לפני יומיים

שלום רב לרוצה להתחיל ולא יודע איך יפנו אליך כמה אחדות של אנשים אבל אותי הפתיע גם בצורת הדיבור והיחס הנחמד מרחף מאוד מאוד בשם אילן ארז מבית ספר "שמים" גם לי לקח שנתיים שלאול את השאלות הנכונות ,להתעניין, לצפות ולהתרגש כשאני על הקרקע והם באויר מרחפים כנשרים, מלכי השמים, כאחד שעזב את שירותו בחיל האויר וקצת קשה לו לא לראות דברים ממריאים או לא להיות בתוכם, החלטתי למרות הכל להתחיל, כיון שהחיים קצרים וצריך לנסות אחרת עלולים להיבלע בתוך סחף החיים ולא לטעום מהם. יש כמובן את העניין הפיננסי אבל בוא נגיד שאם זה היה עולה מליון דולר והיית מאוד רוצה לעשות, כלומר מאוד מאוד מאוד אז היית מוותר על כמה דברים אחרים בחיים, אבל הסכום הוא עדיין משהו שגם מי שאין לו יכול להתתארגן או לחסוך קצת וגם יש את עניין התשלומים אבל אני חושב שבראיה קדימה זה שוהה למרות שאני עומד להתחיל רק את השיעור השני שלי. תשובה ארוכה? יצא סיפור חיים קטן שלך גם בהמשך הדרך גיא טלפון של המדריך משמיים אילן ארז,052-223221 המשך שבוע מקסים

למעלה