למרות

יעלילה2

New member
../images/Emo112.gif

באתי להציץ ומצאתי שיום הולדת מזל טוב יקירתי שפע ברכות על האדם שאת שכל מה שטוב בחייך רק ימשיך וישתפר כמו טיול בדרך עם תרמיל ומקל ידיד נפש לצידך, ילדים מקפצים מלפנים שפע של אנשים מעניינים לפגוש דרכים מתפתלות וגם מישירות סלעים, איזובים, דיונות, נחלים ועצים פטריות, גמדים, ענקים, אנשים ובקיצור: יום הולדת שמח

א י ל ה

New member
ועוד תודות

על הברכות שהתווספו אחרי הברכות ההן. :) נחמד, ימי הולדת. באמת נחמד. כדאי לנסות את זה בבית.

ערב טוב אילה וכולם נכנסתי לכאן

כרגיל באיחור והנה נודע לי על יום הולדתה של אילה שחל ואני לא ידעתי שהוא חל אז אילה מאמי אני מתנצלת מראש ומברכת אותך באמת מכל ליבי החם רק לא הבנתי מה שזיוי כתבה ובייחוד על מחשוף כף רגלך אני הכרתי פעם חתיך אחד שכל הזמן נדלק לי על הכף רגליים אז אמרתי לו חומד תעשה לי טובה אני אמנם אגזמפלר אבל גם יש לי אגזמה חחחחחחחחחחחחחח

א י ל ה

New member
וואלה כפרה

'תגעגעתי גם אני אלייך וליריקות שלך. אז מה שלומך? ספרי, איפה היית ומה עשית כל הזמן הזה? ובאמת תודה שבאת לברך. תגידי, את גם חושבת שכל אחד מברך את מה שהוא רוצה לעצמו בסוף, או שאת פשוט לא חושבת בכלל? ו-חחחחחחחחחחחח גם לך.

Dan_Kap_

Active member
שיר אחר לאילה

מזל טוב וד"ש עם שיר אחר מה עושות האילות בלילות? הן עוצמות את עיניהן הגדולות. הן שולבות את רגליהן הקלות, ישנות האילות בלילות. מי שומר על חלומן המתוק? הירח הלבן מרחוק. הוא מביט אל תוך הגן בבת צחוק ואומר לכוס ותן: נום ושתוק! ... [ פויה, תמיד מדברים פה מילים גסות... ]

למעלה