למרות שמחקתם

ענן 9

New member
למרות שמחקתם

את הודעתי הנכתבת דם ליבי,,, אני עדיין מסמפט את הפורום החביב הזה כל טוב,,,, אבל להמשיך לצרוב דסקים של אהוד אפ אחד לא יצליח למנוע ממני, כי אהוד בעבורי זה כמו בהגזמה מעט האל שהכזיב לכן לעולם לא אקנה דיסק שלו רק אצרוב בברכת יום טוב

הסביה היחידה שמחקתי

כמו שהסברתי לך היא השפה שבה השתמשת, ולא התוכן. אם אתה רוצה לצרוב את הדיסקים שלו תצרוב, רק שאני לא הייתי מתגאה בזה. מקורי הרבה יותר עדיף

ענן 9

New member
למרות../images/Emo138.gif

שהפרשה שכתבתי תמה נסגרה ונחלטה,, אני מבין שיש בינך לאהוד קירבה משפחתית,, אז אציע הצעה ידידותית,,, בחיים בעיניינים אלה אולי אני מניח שעדיפה האובייקטיביות מעל הסובייקטיביות? והפמיליה לא תמיד נותנת ראיה מאוזנת,,,חוצ מיזה לעניין המילים שרשמתי,,,, הן נלקחו מתוך דיסק של גבריאל בלחסן,,, "בשדות" ככה שלא הייתה לי כוונת גידופ חלילה,,, אלא מעין אכזבה שקטה,, שהחזיקה בי שנים וכעת נמוגה,,,

טוב, אח שלי, תקשיב..

אני לא מבינה מה הסבלנות האינסופית הזו של מורי, אני במקומה הייתי מוחקת גם את שאר הודעותיך, וכן, בגלל התוכן. אני מתנצלת לבשר לך אבל זה פורום שמכבד את עצמו ומכבד את אהוד וההודעות שלך מזלזלות גם בפורום וגם באהוד. כמו שמיכלי אמרה לך קודם, אהוד הוא אדם מדהים. אני לא מכירה אותו באופן אישי ממש אבל ה"מקרה" שלך לא אומר דבר על אהוד ולמדתי ממנו רק על אישיותך ולא על אישיותו של אהוד. זה שאתה מוצא לנכון לפרסם כאלו דברים ומתגאה בצריבת דיסקים מוכיח שהבעיה היא אך ורק אצלך. לא שופטים אדם על מקרה יחיד! ולא משנה באיזה מקרה מדובר, לא צורבים אלבומים! אני לא אחזור על מילותיה של מיכל אבל אני יכולה לומר בוודאות שכוונות רעות או פוגעות לא היו שם מצידו, הוא באמת באמת אדם טוב! בניגוד אליך שאני לא רואה במעשים שלך הרבה מעבר לזדון וניסיון פגיעה.. סגרת את זה איתו? סבבה. אל תבוא ותספר לנו על זה (שוב ושוב ושוב...) כולם התעלמו ממך בהתחלה והייתה לזה סיבה. אנחנו פשוט חושבים שהודעות מהסוג אינן ראויות. זה הכל. ואני לא אתערב בעניינים שלך עם אהוד (או יותר נכון עם עצמך..) אבל דעתי האישית היא שאתה צריך לשלוח לו מייל מתנצל כי גם אם אתה מרגיש שהוא עשה דבר לא בסדר אתה אמור לסגור את זה איתו (ויש לך את האופציה הזו!) ובכל זאת בחרת לשתף את כל העולם, אישתו ואחותו בהודעות מעצבנות שכל מטרתן היא לעורר מהומה. אני אישית לא מכבדת את ההחלטה הזו שלך ולדעתי צריך להפסיק לספק לך את הבמה הזו. חיים נפלאים שיהיו לך.

ענן 9

New member
אני חוזר בי,,../images/Emo45.gif

ומתנצל , על כל מה שרשמתי,,,ולא בגלל הדברים החכמים שרשמת אלא חשבון נפש לילי וארוך הבהיר לי את טעותי שאני מתפלל שיותר לא אחזור עליה, תודה לך על ההבהרה הנבונה ועל הטירחה,,, כל טוב

אני ממש שמחה ../images/Emo13.gif

לפעמים צריך רק לחשוב פעמיים ולקבל פרספקטיבות שונות...

למעלה