../images/Emo91.gif המבורגרים וקבב של זוגלובק
קיבלתי מתפוז בשיתוף עם חברת זוגלובק מספר מוצרים שלהם כדי לנסות אותם ולכתוב מה דעתי עליהם. אז קודם כל אני פותחת בתודה רבה גם להנהלת הפורומים ובמיוחד למיטל ובתיה שדואגות לצ'פר אותנו במוצרים לטעימה/נסיון, וגם לחברת זוגלובק שדאגו שהמוצרים יגיעו אליי הביתה ושהאכילו אותי לכמה ימים
המוצרים שדגמתי היו המבורגר בלחמניה to go המבורגר זהב סטייקבורגר קבב זהב אני חייבת להודות שאני בד"כ לא מחזיקה בבית המבורגרים וקבבים אלא אם אנחנו הולכים לפיקניק "על האש". הרבה יותר טעים לאכול בשרים כאלה על המנגל, ויש לי סוג של קונספציה בראש שכשפותחים חבילות כאלה חייבים להכין את הכל כי חייבים להפשיר את הכל. אני שמחה לבשר שהקונספציה שהיתה לי בראש מוטעית – בזוגלובק דאגו להפריד את ההמבורגרים עם ריבועי נייר שעווה שבאמת מפרידים אותם וממש קל לשלוף המבורגר בודד כשהוא קפוא. עוד פלוס גדול – לא צריך להפשיר את ההמבורגרים לפני הצלייה. מה שנקרא מהמקפיא למחבת/מנגל. עם הקבבים אין הפרדה כזו וקצת יותר בעייתי לשלוף 2-3 יחידות ולא את כל החבילה מבלי להפשיר אותה, אבל בעזרת סכין חדה הצלחתי לשחרר אותם בלי להפשיר הכל. אז התחלתי בלנסות את ההמבורגר בלחמניה to go. ציפיתי למשהו סביר כי מדובר בהמבורגר בלחמניה שאמורים לחמם במיקרוגל, ומבחינתי מיקרוגל אומר אוכל בינוני... אני חייבת לציין שההמבורגר הזה עלה על הציפיות שלי. ההמבורגר עצמו היה נחמד ולא רע, הלחמניה נשארה במצב טוב ולא סמרטוטית, וזה היה חטיף נחמד. אני בטוחה שילדים ממש יהנו ממנו. הבאים בתור היו המבורגר זהב – הטעם שלהם היה טוב. לא מתובלים מדיי. הם קצת דקים מדיי לטעמי אבל ככה בד"כ מייצרים המבורגרים קפואים. בשביל זה מכינים שניים בבת אחת ועורמים אותם אחד על השני. ואז הגעתי לקבבים, שהיו טעימים אף הם וגם לא מתובלים מדיי. כלומר לא תיבול דומיננטי מדיי, עדיין מרגישים שיש שם בשר. קינחתי בסטייקבורגר – סופסוף המבורגר עבה מספיק. גם הוא היה טעים ומרגישים שיש בו בשר. את כל הבשרים צליתי על מחבת פסים, כי לא היה מתוכנן פיקניק באופק. סה"כ התוצאות היו נחמדות. אני עדיין מעדיפה את הבשרים האלה על המנגל, אבל בתור פתרון מהיר לארוחה בלחמניה/פיתה הבשרים של זוגלובק עושים את העבודה, ולא רע בכלל. תודה רבה שוב לתפוז ולזוגלובק, ובתאבון!
קיבלתי מתפוז בשיתוף עם חברת זוגלובק מספר מוצרים שלהם כדי לנסות אותם ולכתוב מה דעתי עליהם. אז קודם כל אני פותחת בתודה רבה גם להנהלת הפורומים ובמיוחד למיטל ובתיה שדואגות לצ'פר אותנו במוצרים לטעימה/נסיון, וגם לחברת זוגלובק שדאגו שהמוצרים יגיעו אליי הביתה ושהאכילו אותי לכמה ימים