למרות שבדרך כלל

• פותח הנושא bali
  • פורסם בתאריך

bali

New member
מנהל
../images/Emo91.gif המבורגרים וקבב של זוגלובק

קיבלתי מתפוז בשיתוף עם חברת זוגלובק מספר מוצרים שלהם כדי לנסות אותם ולכתוב מה דעתי עליהם. אז קודם כל אני פותחת בתודה רבה גם להנהלת הפורומים ובמיוחד למיטל ובתיה שדואגות לצ'פר אותנו במוצרים לטעימה/נסיון, וגם לחברת זוגלובק שדאגו שהמוצרים יגיעו אליי הביתה ושהאכילו אותי לכמה ימים
המוצרים שדגמתי היו המבורגר בלחמניה to go המבורגר זהב סטייקבורגר קבב זהב אני חייבת להודות שאני בד"כ לא מחזיקה בבית המבורגרים וקבבים אלא אם אנחנו הולכים לפיקניק "על האש". הרבה יותר טעים לאכול בשרים כאלה על המנגל, ויש לי סוג של קונספציה בראש שכשפותחים חבילות כאלה חייבים להכין את הכל כי חייבים להפשיר את הכל. אני שמחה לבשר שהקונספציה שהיתה לי בראש מוטעית – בזוגלובק דאגו להפריד את ההמבורגרים עם ריבועי נייר שעווה שבאמת מפרידים אותם וממש קל לשלוף המבורגר בודד כשהוא קפוא. עוד פלוס גדול – לא צריך להפשיר את ההמבורגרים לפני הצלייה. מה שנקרא מהמקפיא למחבת/מנגל. עם הקבבים אין הפרדה כזו וקצת יותר בעייתי לשלוף 2-3 יחידות ולא את כל החבילה מבלי להפשיר אותה, אבל בעזרת סכין חדה הצלחתי לשחרר אותם בלי להפשיר הכל. אז התחלתי בלנסות את ההמבורגר בלחמניה to go. ציפיתי למשהו סביר כי מדובר בהמבורגר בלחמניה שאמורים לחמם במיקרוגל, ומבחינתי מיקרוגל אומר אוכל בינוני... אני חייבת לציין שההמבורגר הזה עלה על הציפיות שלי. ההמבורגר עצמו היה נחמד ולא רע, הלחמניה נשארה במצב טוב ולא סמרטוטית, וזה היה חטיף נחמד. אני בטוחה שילדים ממש יהנו ממנו. הבאים בתור היו המבורגר זהב – הטעם שלהם היה טוב. לא מתובלים מדיי. הם קצת דקים מדיי לטעמי אבל ככה בד"כ מייצרים המבורגרים קפואים. בשביל זה מכינים שניים בבת אחת ועורמים אותם אחד על השני. ואז הגעתי לקבבים, שהיו טעימים אף הם וגם לא מתובלים מדיי. כלומר לא תיבול דומיננטי מדיי, עדיין מרגישים שיש שם בשר. קינחתי בסטייקבורגר – סופסוף המבורגר עבה מספיק. גם הוא היה טעים ומרגישים שיש בו בשר. את כל הבשרים צליתי על מחבת פסים, כי לא היה מתוכנן פיקניק באופק. סה"כ התוצאות היו נחמדות. אני עדיין מעדיפה את הבשרים האלה על המנגל, אבל בתור פתרון מהיר לארוחה בלחמניה/פיתה הבשרים של זוגלובק עושים את העבודה, ולא רע בכלל. תודה רבה שוב לתפוז ולזוגלובק, ובתאבון!

my sunshine

New member
למרות שבדרך כלל

קונה מוצרי בשר טרי בלבד, כשקיבלתי את מכתב הזיכוי של זוגלובק, אמרתי "ננסה"... "סדרת הזהב" , ככה קוראים לסדרת המוצרים החדשה של זוגלובק. הייתי אמורה לקבל את המוצרים מחנות מסוימת בעיר. אך כאשר לא היתה הצלחה, והיה מחסור קיבלתי את המוצרים ע"י שליח על הבית [לא רע, הא?] בחבילה שקיבלתי היו: קבב הזהב, אשר זה היה הדבר הראשון שפתחתי [לא צריך להפשיר, קל להכין], טיגנתי אותם במחבת, אך לצערי הטעם היה חסר משהו.. קצת טפל, קצת חסר תבלינים... הוספתי לזה רוטב והטעם השתפר קמעה. את המבורגר הזהב לא קיבלתי וגם לא את הגרנד בורגר , אבל במקום זה שמו לי לחמניה עם המבורגר, מאלה המוכנים שצריך רק לחמם במיקרו... חיממתי ויצא צמיגי משהו... את הסטייק בורגר הייתי צריכה להפשיר, וצליתי אותו על המחבת. שם ההצלחה היתה הרבה יותר גדולה... טעים, עבה למדי ונשאר רך לאחר הצליה. אמנם חובבת בשר טרי אנוכי, אבל ההתנסות לא היתה רעה בכלל... את הסטייק בורגר אין לי ספק שאקנה שוב.

אז ככה :

אז ככה, היות וכל כך התגעגעתם למוצרים של זוגלובק קבלו במחיאות כפיים את הדברים הבאים : יגאל, זה במיוחד מוקדש לך , אני מבקשת לבוא עם הפונפונים של המעודדות ויאללה- תן לי בכפיים ... אז ככה, אני התנסיתי בארבעה מוצרים מהסדרה החדשה של זוגלובק : 1. גרנד בורגר שהוא בעצם המבורגר עבה 2. סטייק בורגר 3. קבב זהב 4. המבורגר זהב רגיל מהסדרה הדקה. אז ככה : הדעות המשפחה חלוקות : אני אהבתי את הגרנד בורגר (אולי כי הגודל אצלי כן קובע), אהבתי את המרקם הגס יותר של הבשר לעומת ההמבורגרים האחרים. טיגנתי אותו בפלנצ'ה והחלק האמצעי נותר ורוד- בדיוק כפי שאני אוהבת את הבורגרים שלי (הקטע של העובי פה עזר לי להגיע לרמת הצלייה האהובה כי בבורגרים הדקים זה פשוט מתבשל מהר ואין הרבה אפשרות לשלוט בדרגת הצלייה הרצוייה). לא תיבלתי את הבורגר וטוב שכך היות ורמת המליחות בו היא גבוהה מהרגיל. אני אישית אהבתי מאוד, הילדים קצת נבהלו מהגודל ועטו על הבורגרים האחרים. אז בשורה תחתונה : מוצר שמתאים למבוגרים שבחבורה. את הסטייק בורגר כולם אהבו מאוד (והיות וכך נאלצתי ללכת לקנות עוד 2 חפיסות כי היה ביקוש לעוד). מדובר בהמבורגר עבה יותר מההמבורגר הרגיל, הדק, אבל לא כל כך עבה כמו הגראנד בורגר. הוא פשוט טעים. הילדים לא חיכו ש"ארכיב" להם את הסנדוויץ' המפורסם סטייל מקדונלד'ס- הם פשוט אכלו את הבשר ישירות מהמחבת. לעניות דעת כולנו במשפחה- המוצר הטוב בסדרה. מאז ההתנסות חזרנו וקנינו את המוצר שוב ושוב (וכך גם נמשיך לעשות כי המוצר טוב). את הקבב אני פחות אהבתי, הילדים יותר. הם אמרו שזה טעים, לא צריך לתבל כי הוא מתובל בכמות הנכונה ושמבחינתם זה פיתרון נוח לימים שאימא לא בבית. בעיניי המוצר פחות טוב, המרקם שלו קצת דחוס לטעמי, ואם שכחת אותו חצי דקה במעבר במחבת- הוא מעט צמיגי. לא משהו בעיניי בהשוואה לכל הסדרה. את ההמבורגר הדק מהסדרה הרגילה כל הילדים אהבו, אני פחות. רועי, הבן הצעיר טיגן אותם עם מעט רוטב צ'ילי מתוק וכל החבורה שהייתה בבית התענגה על התוצר. הם אמרו שהתיבול מדויק והמרקם עסיסי במיוחד. אני התלהבתי כאמור פחות., אבל שוב, בגלל הביקוש של הילדים – קנינו שוב, וזה על תקן רכישה קבועה מבחינתנו. אז ככה, בשורה תחתונה : מדובר בסדרה טובה. ברור לכולנו שאין כמו התוצרים הביתיים, א-ב-ל כתחליף זה אחלה מוצר. אצלי הסטייק בורגר וההמבורגר הדק נכנסו לסל הקניות הקבוע – לפי בקשת הילדים. בעיניי הגראנד בורגר טעים לאללה, אין ספק שבמינגול משפחתי הוא גם יקבל מקום של כבוד, לצד ההמבורגרים והקבבים הביתיים. הערה אחת : התפלאתי לראות שלא את כל המוצרים אפשר למצוא בכל סופר. חבל ! אני יכולה לומר שעברתי שישה סופרמרקטים בניסיון למצוא את כל הסידרה ויוק !, אז אשמח שתהיה אספקה סדירה למרכולים. תודה לתפוז על שליחת המוצרים, בשמי ועוד יותר בשם ילדיי וחבריהם ...

kdr

New member
אני מסכים

להביא את הקצב שלי עם טמפונים, שלא יעלה לך הדם לראש. לו רק הייתי יודע מה הזריקו לסטיק, אולי הייתי נותן לחתולים בכניסה, לא לשלי, ואני אין לי חתול בכלל !

אני החרמתי אותם !!!

העבר הייתי קונה המון מוצרים שלהם מבחינתי זה נגמר קניתי כמה חבילות של בורקס גבינה אקסטרא קיבלתי מוצר עם תוקף לשנה אבל עם עובש בפנים !!!! כן כן בכל החבילות אמרו שיבדקו ויחזרו הצעתי שיקחו את המוצר לבדיקה אבל הם סרבו!!! שלחו לי המבורגר פיצוי ! סליחה אם אי אפשר להאמין בטריות המוצר מאיזה סיבה בעולם לדעתכם אני אקח המבורגר פיצוי ?! התשובה היתה זה מה שיש פיצוי אני מחרימה !!!

למעלה