למרות שאסור...

למרות שאסור...

האם השתכרות יחד עם טיפול תרופתי (טגרטול 200X2) יכולה לגרום להתקף?

chaplin81

New member
תשובה מהירה...

כן.. ותשובה לא מהירה.. כ-כ-כ-כ-כ-כ-כ-ן-ן-ן-ן-ן
סורי דארלינג.. לפחות אצלי זה ככה, אני מטופל בדפלפט. אבל תלוי מה הכמות שלך... לא מדבר על הקפצות של ייגר10X .. פה ושם בירה לא תהרוג אותך.

aerox

New member
אולי רד-בול עם וודקה ../images/Emo13.gif

2 בריזר , ליד זה איזה באנג
מה רע?

אז ככה

עקרונית כן זה יכול לגרום להתקף ואם אתה מחפש צרות לעצמך אז תשתה אבל באמת זה לא מתאים שבן אדם חולה ורוצה להיות בריא אז עושה דברים שזה עושה פעולה הפוכה אוקיי אז תעשה חושבים אם אתה מוכן לזה ,רוני

chaplin81

New member
מעניין..

שמע, לפחות אצלי ,זה סוג של תרפיה עקומה.. אני יודע שזה לא בריא,בעצם כולם יודעים,אבל קשה מאוד לחיות בתבנית קבועה של:לישון 8 ש', לא להתאמן יותר מדי, לא לאלכוהול (סמים לא על הפרק..), ולפעמים צריך קצת לצאת מכללים כדי לשמור עליהם..כל עוד שמדובר על התקפים לא רציניים.. במידה וכן,אתה צודק ב-100 אחוז! אז נכון שזאת פעולה הפוכה וכו'.. אבל במידה מסויימת, מוצדקת כי אם נגביל את עצמנו יותר מדי זה לא בריא לנפש, ואח"כ לגוף(באופן עקיף). אממ.. טוב..התפלספות.. כבד מדי..:)

אתה יודע כל אחד

וקו המחשבה שלו סבבה אל תשמור על כלום אני לא פוסל שום דעה רק תחשוב על מה שאמרתי

השתכרות ואפילפסיה

לפי ההנחיות, שהחבר שלי קיבל בזמנו מהנוירולוג, הבעיה היא דווקא בעת השתחררות האלכוהול מהגוף. היום שאחרי מועד לצרות. לכן לא כדאי להגזים עם משקאות אלכוהוליים. אפשר פעם ב..כוס בירה . אבל תמיד כדאי לזכור שהתקף יכול לקרות בתגובה. יכול גם שלא, אבל למה להסתכן? חבל על עוגמת הנפש והסיכון המיותר.

כשאני שותה.. אני נוטה לשתות

כוס-שתים גם אני משפיע עלי די בקלות וגם לא רוצה לקחת סיכון יותר מידי וכמו שצ'פלין אמר.. צריך מדי פעם לצאת מהקווים..

למעלה