אני אגיד מה אני רוצה
אני רוצה שההורים שלי לא יגידו לי איך להתלבש ואיך להתנהג שלא יכעסו על זה שיכולת החשיבה שלנו מוגבלת, ולא כולנו כאלה גאונים שמקבלים 100 בכל מקצוע! שלא יכעסו כשאנחנו מביאים מבחן בתנ"ך או מקצוע אחר שקיבלנו בוא 61. שיפסיקו להרוס את השמחה- (למשל אני מאושרת שקיבלתי 74 במתמטיקה, אבל אמא שלי חייבת לכעוס עלי בגלל זה ולהרוס את השמחה) שיפסיקו להשתלט על החיים שלנו שלא יחליטו החלטות בשבילינו שלא יבחרו לי את החברים שלא יתיחסו לחיים שלי כאילו זה החיים שלהם שיעזרו לי כשאני צריכה עזרה שלא יתעצבנו מכל דבר שיחבקו מתי שצריך, שיפנקו מתי שצריך, שלא יהיו מפלצות שצועקות, שלא ירביצו, שלא יקללו אותנו, שלא ירדו אלינו, ושלא יוציאו אלינו את הכעס מהעבודה. אבל הכי הכי, אני רוצה שאמא שלי תבין אותי, תחבק אותי, תנשק אותי, תבין אותי, לא תכעס עלי, שלא תהרוס לי את החיים בזה שתפסיק לי את החיי חברה רק כדי שאני אשאר ואפוצץ את המוח שלי בכמה זה y+x!!! אמא צריכה להיות חברת נפש, שאפשר לדבר איתה על הכל, שכיף ללכת איתה למקומות. ואבא צריך להיות מישהו שכיף לשחק איתו, כיף להיות איתו וכיף לעזור לו. הם לא צריכים להיות כמו אבא שלי, שמדברים איתי רק כדי להוציא את הכעס, או כדי להאשים אותי במשהו שלא עשיתי, או כדי להגיד לי מה לעשות!