למרות התחזיות

lunatick

New member
למרות התחזיות

שלג לא ירד בסביבות הסלא כבר הרבה זמן וכל הרים מסביב חומים צהבהבים שבילי הסינגלים לאופנים נראים מהמעליות וההפתעה:
הסלא רונדה כתום וירוק פתוחים לגלישה הירידה לאורטיסאי ה la longa מקסים כתמיד ורק הSaslong היה סגור 4 ימים בגלל אליפות העולם או שטות אחרת.

marceloros

Member
מנהל
מה שאני ממש לא מבין

זה אם ככה למה לא צובעים גם איזה שביל בחרמון בלבן ופותחים אותו לגלישה.
אבל תמונה מעניינת ויפה.

eran_le

New member
די מדהים מה שהם מצליחים לפתוח בתנאים האלה

אחת התחלות העונה הכי גרועות שאני זוכר מבחינת כמויות שלג. אולי רק 2006 הייתה גרועה יותר.
אבל די מפליא איך בכל זאת הם מצליחים לפתוח מספר מכובד של מסלולים. הנה אתר אוסטרי נמוך (700-1800), שאגב היינו בו בתחילת דצמבר לפני שנתיים והכל היה מכוסה בשלג, ואיכשהו פתוח שם 135 מתוך 280 ק"מ...

natyh

New member
למה למרות ?

הזהרתי מסלה רונדה היא במזרח איטליה , המלצתי להיזהר מהמזרח כי היא בקצה שרשרת המזון .
המלצתי על צרביניה שהיא בהתחלת השרשרת מערבית יותר גבוהה יותר .
והמלצתי לחכות ולא לנסוע עד לרגע שיהיה מצב ברור .

כעת קורה בנערב אירופה דבר שלא ניתן היה לחזות:
רכס שהתישב במערב ספרד ומערב צפון אפריקה דוחף סופת עמק צפונה :
רכס הוא אזור לחת גבוה אשר רוח מקיפה אותו עם סיבוב השעון את חלקו המערבי מקיפה רו דרומית הדוחפת סופת ענק צפונה .
בו בזמן את חלקו המזרחי של הרכס הנמצא בגבול הפירנאים ממערב מקיפה רוח צפונית רוח זו קורעת אצבע מסופת הענק ודוחפת אותה דרומה עד מרוקו , בדרך האצבע תעבור באלפים ממערב ובפירינאים .
לא יודע מה ישאר מזה לסלה רונדה אך צרביניה בודאות תשתתף בחגיגה .

סקסטנט

New member
הסברת יפה מאוד

אלו שאינם מבינים דבר במטאורולוגיה יבינו היטב את ההסבר שלך.

natyh

New member
בהחלט .... יבואו ישתו קפה אצל ברטה ...

סע לשלום יא חביבי המפתחות בפנים ...

marceloros

Member
מנהל
עוד פעם ברטה? איפה זה?

נתי תפסיק לטייל בפורומים אחרים

חח

odedf32

New member
יש איזה צפי להמשך העונה לכיוון פברואר מרץ?

האם נשאר סיכוי על פי המודלים (או כדור הבדולח) שהעונה תשתפר לקראת מרץ ?

lunatick

New member
למה למרוות:

כי כל מי שעקב אחר התחזיות, כולל שלך נתי, היה אמור לבטל נסיעה לאזור וול גרדנה. שמתי כספי על קרן הצבי (וממתרות השלג) ונסעתי. אני יכול רק לקוות שהתחזית שהנחת לפנינו היום תביא שלג ללז ארק בשבוע הבא, אם כי גם שם בלית ברירה לא אמנע מגלישה על שלג מעשה ידי אדם.

alien life form

New member
א. שאני לא נתי

ב. שכל אחד יעשה מה שטוב לו. לגלוש על 2-3 מסלולים של שלג מלאכותי כשמסביב הכל בוץ לא עושה לי את זה ומעדיף לוותר.

marceloros

Member
מנהל
חח הוא שירשר לא נכון

ואתה צודק, גם אם הסקי אותו הסקי, בלי נוף לבן עדיף לי לטייל בירושלים.

בעצם אני חייב לסייג, אם כבר הזמנת או נסעת, זה בכ"ז עדיף מלגלוש רק באינטרנט, עד כמה שזה מדכא.

lunatick

New member
לצחוק או לבכות?

אני מודע לקיומם של נוסעים לסקי בתנאי: שיש סקי אין-סקי אוט, WI-FI בכל המסלולים. סאונה במלון וחבילת ספא. אני לא יודע מה אני מפסיד אבל לגלוש בדולמיטים בדצמבר כשלא ירד שלג כבר למעלה מחודש והמון מסלולים פתוחים אין שום סיבה לבטל. די בטוח שהחופשה האחרונה לא תרשם כפסגת חופשות הסקי שלי והאופטימיות שלי (ושעור ההצלחות) גורמת לי לא לחשוב אפילו לרגע על ביטול היציאה ללז ארק בעוד שבועיים. והנוף, מרסלו, הוא מהיפים באלפים מתי שלא תהיה שם. יואב

marceloros

Member
מנהל
לא סתם סייגתי

כאשר התחלתי לשמוע מאנשים העונה, באזור חנוכה, שגם ככה גלשו ונהנו, השתכנעתי שעדיף מאשר לשבת פה ולרשום שטויות.
כל השאר זה עניין של העדפה אישית, אבל אתה יודע אנחנו עם הטיסה משלמים הרבה ונוסעים רובנו פעם אחת בשנה אז אנחנו גרידיים על כל התנאים (ולמרות זאת לא בהכרח מקשיבים לנתי...)
&nbsp
תן לי לנסוע עוד שבועיים לחופשת סקי שנייה העונה, אתה יודע מה אפילו לטיול בהרים, ואני בכלל לא אדבר.

marceloros

Member
מנהל
בהחלט בתוכניות

אבל אני לא יודע מה יהיה עוד 19 שנה, אחרי מה שהיה לי עם הגב, בע"ה שאגיע במצב סקי

למעלה