וואו.מרשים..
S Simple Sam New member 3/2/07 #34 חח איך אני אוהבת את השיר הזה. שיר שבועי של עברי:בתי קפה שיר שבועי לא-של-עברי:בתוך הצינורות אלבום שבועי:אלג'יר שניהם ופיינל קאט תמונה שבועית:
חח איך אני אוהבת את השיר הזה. שיר שבועי של עברי:בתי קפה שיר שבועי לא-של-עברי:בתוך הצינורות אלבום שבועי:אלג'יר שניהם ופיינל קאט תמונה שבועית:
N NoAmOoOsH New member 3/2/07 #35 ../images/Emo9.gif שיר שבועי של עברי: לאונרדו. כי לא כ"כ שמעתי השבוע עברי, וזה הצלצול שלי שיר שבועי לא-של-עברי: אחלום לנצח\מופע הארנבות של ד"ק קפסר. אלבום שבועי: אין. תמונה שבועית: XD גמלי יש כזה!!
../images/Emo9.gif שיר שבועי של עברי: לאונרדו. כי לא כ"כ שמעתי השבוע עברי, וזה הצלצול שלי שיר שבועי לא-של-עברי: אחלום לנצח\מופע הארנבות של ד"ק קפסר. אלבום שבועי: אין. תמונה שבועית: XD גמלי יש כזה!!
N NoAmOoOsH New member 3/2/07 #38 חחחחחXD זה היה על אופנוע בשנקין ליד TNT. ואז המוכר ראה שהתלהבנו והביא לנו גם XD אז את יכולה לנסות שם
ב בהמה אדומה New member 4/2/07 #43 חח גם אני התלהבתי כשראיתי את זה, זה ענק . יש גם "אורי שקר - מי שמאמין מתכופף", אבל את מה שהעלית יותר אהבתי .
חח גם אני התלהבתי כשראיתי את זה, זה ענק . יש גם "אורי שקר - מי שמאמין מתכופף", אבל את מה שהעלית יותר אהבתי .