למרות הכל

BlogTV Police10

New member
למרות הכל ../images/Emo24.gif

נהניתי מאוד ביום חמישי, היה אחלה מקום, מוזיקה טובה ומצב רוח מעולה של כולם
מושיקו מקווה שתיתן לג'ולי או איך שאתה קורא לה לנוח קצת. לירן אני מקווה שלא סיימת את כל מה שהבאנו לך ,אתה חייב לנו תמונה בפורום עם התחתונים. יונית תודה שעזרת לי בארגון
רון!! אצלנו לא מתביישים יש לך עד המפגש הבא להתחיל לרקוד ולשמוח אני שמחה שהגעת מקווה שנהנית ולא נבהלת מזה שאנחנו משוגעים
או לפחות אני , אני מודה. וכל מי ששכחתי להזכיר עכשיו שולחת לכם חיבוק ענקי
אז המון מזל טוב לכל החוגגים
מחכה למפגש הבא

BlogTV Police48

New member
המפגש

בראש ובראשונה אני רוצה להודות לכל אותם אנשים שעזרו באירגון, שנית קוראים לה יולנדה . המפגש היה אחד מהטובים נהנתי מאוד. אני שמח ומודה לכל אותם חברים שהגיעו ומקווה לראות בקרוב את אותם חברים שלא הגיעו. שי-חולה עלייך אתה אחלה בן אדם. רון-כמו שכבר הדר אמרה מפגש הבא אתה ברחבה כל הערב כיף היה להכיר אותך. יונית-כוסיתתתתתת, תודה על הכל אני חייב לך ריקוד (או שאת חייבת לי) מת עלייך. ענת-כמו תמיד את מקסימה רקדנית סוף הדרך (כנ"ל לגבי מיטל עם שלם דורש תצרפי). סיון-רק נחתת ונכנסת חזק לענייינים את כבר חלק חזק בחבורה היה תענוג להכיר אותך. עומרי-אנחנו חברים טובים שנתיים וחצי והשארת אותי בשוק א-ת-ה ר-ק-ד-ת. יהודה-יהודה מלך הרחבה חולה עלייך אני מקווה שלא הוצאת למישהו עין עם הקוצים מישל-אתה איש ענק, אתה וחברה שלך זוג מקסים. שלמה-אין כמוך כיף לראות אותך בכל מפגש אתה גבר גבר. לירן-יש לך שם חיבה אצלי "איש ה-TLV" בחור מסיבתי ושמח, שמחתי להכיר אותך . הדרי-תודה על הכל על הסבלנות, על האירגון, על מי שאת, פשוט מלכה. ויש עוד בחור שלו אני יגיד את דברי במסנג'ר. אז תודה לכולם מקווה לראות את כולם שוב בקרוב. ואם שמתם לב אז ברגע זה תפסתי את תפקידו של קובי אחרי מפגש.

למעלה