למקרה שלא ידעתם היום ירין שלנו חוגגת יום הולדת יריני, שיהיה לך המון המון מזל, שתמיד יהיה לך רק שמח
S SHEX New member 11/6/06 #1 למקרה שלא ידעתם../images/Emo95.gif היום ירין שלנו חוגגת יום הולדת יריני, שיהיה לך המון המון מזל, שתמיד יהיה לך רק שמח
למקרה שלא ידעתם../images/Emo95.gif היום ירין שלנו חוגגת יום הולדת יריני, שיהיה לך המון המון מזל, שתמיד יהיה לך רק שמח
י ירינייי New member 12/6/06 #2 יוואו עופר איזה מאמי אתה... תודה רבה יפה שזכרת.. כי באייסיקיו היית מאניק לא אמרת לי מזל טוב
X X Slider New member 13/6/06 #7 ../images/Emo49.gif../images/Emo65.gif../images/Emo77.gif../images/Emo24.gif עד 120 ומזל טוב והכל
ע עינבי ארנבי 1 New member 14/6/06 #9 ../images/Emo212.gifייירריינווששההה../images/Emo24.gif../images/Emo108.gif סליחה שזה באיחור פשוט אני בלחץ של מבחנים ובוקשי אני במחשב אבל בכל זאת ברכה זאת ברכה אאזזז.. מקווה שהיה לך מומולדת שמח תמשיכי להיות כזאת מקסימה חמודה ומתוקה שיהיה לך רק בריאות ,הצלחה ,אושר ,יושר ,וכושר וכל מה שתירציי ושכל החלומות שלך יתגשמו כי: לפעמים חלומות מתגשמים אוהבתותך עינב
../images/Emo212.gifייירריינווששההה../images/Emo24.gif../images/Emo108.gif סליחה שזה באיחור פשוט אני בלחץ של מבחנים ובוקשי אני במחשב אבל בכל זאת ברכה זאת ברכה אאזזז.. מקווה שהיה לך מומולדת שמח תמשיכי להיות כזאת מקסימה חמודה ומתוקה שיהיה לך רק בריאות ,הצלחה ,אושר ,יושר ,וכושר וכל מה שתירציי ושכל החלומות שלך יתגשמו כי: לפעמים חלומות מתגשמים אוהבתותך עינב
י ירינייי New member 14/6/06 #10 איזה מתוקה... אני מבינה אותך עם כל הלחץ.. מחר יש לי בגרות בהיסטוריה אני כבר 3 ימים יושבת וחורשת עם חברות בלי חברות הכל בשביל שמחר אני כבר אסיים עם זה... ושוב תודהה רבהה על הברכה
איזה מתוקה... אני מבינה אותך עם כל הלחץ.. מחר יש לי בגרות בהיסטוריה אני כבר 3 ימים יושבת וחורשת עם חברות בלי חברות הכל בשביל שמחר אני כבר אסיים עם זה... ושוב תודהה רבהה על הברכה
ע עינבי ארנבי 1 New member 15/6/06 #11 ../images/Emo13.gif../images/Emo108.gif בקשה ושיהיה יהיה לך המונמון בהצלחחהה