למקצועיות בלבד

ריקי231

New member
למקצועיות בלבד

היי.אני בתולה שרוצה לקיים יחסי מין מלאים בפעם הראשונה בחיי.מה אתם ממליצים לי לעשות כדי שהדבר יכאב לי כמה שפחות?תודה מראש

מקצועיות ../images/Emo13.gif

מאיזו בחינה?
אנסה לתרום מהידע שלי. כדי שזה יכאב כמה שפחות, כדאי להיות מאד מגורים לפני כן, מוכנים פיזית ונפשית, לעשות את זה עם אדם שבוטחים בו במאה אחוז ושיודעים שהוא שם בשבילך ולא רק בשביל עצמו. כדאי להגיע לזה בתוך אווירה נינוחה ונעימה. הרבה נשימות והרפיה. אולי איזה מסאז' עם שמנים, הנאה וליטופים. הרבה גירוי של כל מיני חלקים בגוף לפני שמגיעים למקום עצמו. וכמובן! כדאי מאד שתגמרי לפני כן מגירוי בדגדגן, וכך הגוף שךי יהיה ממש מוכן ופתוח. והעיקר: היי קשובה לעצמך, אל תעשי דברים שלא מתאימים לך או נעימים לך. תקשרי עם הפרטנר שלך והיי נאמנה לתחושות שלך.

ארטימיס

New member
רק רציתי להגיד ..

"כדאי מאד שתגמרי לפני כן מגירוי בדגדגן, וכך הגוף שלך יהיה ממש מוכן ופתוח." זה רעיון מעולה! לא חשבתי עליו אף פעם

black hock

New member
אצלי זה בדיוק ההפך../images/Emo4.gif

אם אני גומרת מגירוי בדגדגן לפני אני כולי מכווצת והוא לא יכול להיכנס בקושי

ארטימיס

New member
נמ.. גם אצלי זה ככה

אבל יש משהו בגמירה שמרפה שם את האזור אחר כך.. לא?

ריקי231

New member
ומה עם...

תודה רבה על כל העצות...זה בטוח יכאב?יש תנוחה מועדפת?

black hock

New member
בפעם הראשונה הייתי למטה

הרוב ממליצים דווקא הפוך שאת תיהיי למעלה

כל התגובות נכונות.. אבל לדעתי בנוסף

תשתמשי בחומר סיכה כמו למשל KY-GEL ג€ תמרחי בפנים וזה מחליק את המקום זה נהדר..

Zoharrr

New member
היי:)

ככה, עדיף שתהיי מאוד מגורה מינית פיזית ונפשית כי אז תהיי רטובה יותר ויכאב פחות.את חייבת להיות מוכנה ולזה כי אז את גם רגועה שהרי אם את לחוצה את תתכווצי בין אם תרצי או לא ויכאב לך... בפעם הראשונה שלי כאב לי כשהייתי למטה אבל כשהייתי למעלה החדירה היתה חלקה ולא כאבה. אני ממליצה בחום שתהיי למעלה כי ככה את שולטת במה נכנס וכמה נכנס ולאיפה... אם את חושבת שאת לא רטובה מספיק אפשר להשתמש בחומר סיכה וכמובן לא לשכוח קונדום! וזה לא חייב לכאוב, לי כאב כשהייתי למטה ובשניה שהחלפנו תנוחה לא כאב לי בכלל ואפילו שכבנו שוב באותו הלילה.... שיהיה בהצלחה!

שגיתא

New member
ריקי ../images/Emo54.gif

אל תשמשי במשחות למינהן כי למרות שהן משככות את הכאב, לפעמים הן יוצרות חוסר תחושה
באיזור בנוסף לרטיבות הטבעית של האיזור ולמרות שהשימוש בהן בטוח את לא יכולה לדעת שאת לא אלרגית למרכיבים שלהן, אבל באמת רצוי שתהי במקום שאת רגועה בו בבית שלך או שלו לא במסיבה או בדיסקוטק וכו' תדאגי שהוא יגרה אותך מספיק לפני החדירה ככל שאת מגורה חומרי הסיכה של הגוף + את תרגישי בגוף מאין צורך למלא איזה חלל במשהו זה בד"כ הזמן לחדירה אני מעדיפה להשתמש הקונדום כי יש בו שמנוניות שעוזרת מעט וגם אם זה לא בן זוג שאני חיה איתו כל עניין הזרע נשאר נקי יותר ושלא יבלבלו לך במח שזה לא אותה תחושה, לטענה הזאת השאלה "האם אתה מוכן להיות אבא" תמיד אבל תמיד פועלת אני לא משתמשת בגלולות בגלל תפקודי כבד לקויים אבל גם אם הוא לא בתול את לא יכולה לבטח לדעת עם מי הוא היה וכמה הן דאגו לסקס בטוח, פעם אחת אפילו הוכחתי לחבר שלי שטען שהוא לא אוהב עם קונדום ועשינו סקס בלי (הפעם היחידה בחיי) אבל מה הוא היה כל כך לחוץ לא לגמור בפנים שהוא לא נהנה כל כך,ולמרות שגמרתי ההנאה שלי נפגמה מחוסר ההנאה שלו, בפעם השנייה הוא שם קונדום ונהנה כמו גדול אפילו הוא הודה שבלי הלחץ של מתי לצאת מהנרתיק או המחשבה האם הבחורה באמת בריאה איידס ועוד מחלות הוא הודה בפני שזאת הפעם הראשונה שהוא גמר מחדירה מלאה עם מישהי והיו כמה חברות לפני
שגיתא
בהצלחה תהני

למעלה