"למצוא לי עולם"....

"למצוא לי עולם"....

שיר שכתבתי מיתוך משו שעברתי....מקווה שתאהבו..... למצוא לי עולם…./יוני 17 היחיד.... יושב בתוך החושך..עיניים עצומות… מרגיש כמו מערבולת…מלאה סחרחורות… והאוויר ניגמר… ואני בדיכאונות…. עמוק אל תוך החושך…ניכנס בלי לנשום… אני בתוך ים…ובתוך סערה… אני לא מבין…מה לי קרה…. רוח נושבת…חזקה ומעיפה… ואני הולך מנגד…מחפש לי תקווה… ואני מחפש את כל מה שאבד…. לא ליפול ולבכות כי הזמן כבר עבר… יש חיים…יש עתיד…אז אתן עוד מבט…. למצוא לי עולם….שאחיה בו את חיי…. מצאתי חבר…שיהיה לצידי בעת צרה… כשעצוב ומר…אצלו המקלט… אם אפול אז אקום…כי אני חייב לכולם… את מה שרק נישאר בי…כדי למצוא לי עולם.. סבלתי מספיק..ועכשיו אני קם…. לא עוד אבכה..כי אני מרגיש מטומטם… אני רוצה לקום ולמצוא לי עולם…. חבר שרק יתמוך בי….שאחייך לכולם… ואני מחפש את כל מה שאבד…. לא ליפול ולבכות כי הזמן כבר עבר… יש חיים…יש עתיד…אז אתן עוד מבט…. למצוא לי עולם….שאחיה בו את חיי…. אני רק מבקש לקבל קצת תמיכה.... כי אני עוזר לכולם...ומרגיש קצת מנוצל... אל החושך ניכנסתי..ומרגיש מבולבל... תהיו שם בשבילי...כמו שאני בשביל כולם.... אני רוצה קצת לנשום..כי גרוני כבר ניחנק... אני יודע שקשה לי.. אך לא יכול להיתגבר לבד.... אני מוכן לכל דבר...רק תגידו לי כבר מה... אני רוצה שתהיו שם...ותתנו לי קצת יד....

למעלה