למצוא את בן הזוג

חמודה01

New member
למצוא את בן הזוג

שלום לא יודעת אם זה המקום לשאול אבל...... אני בחורה דתיה שומרת מצוות, רווקה. בגיל יחסית מתקדם - 27 אומרים שלכל סיר יש מכסה ושכאדם נולד יוצאת בת קול ומזוגת אותו. אם זה כך כמה עלי לחכות עד שאפגוש את הזיווג שלי? לכמה דייטים עלי לצאת? אך שלחלק זה קורה מהר ולחלק לא??

א77

New member
הצעה אישית

אם את דתיה ושומרת מצוות. וודאי יודעת הינך כי בשבוע העבר היה פרשת וירא. בפרשת וירא מסופר על המלאך שפגש בהגר כשישמעאל בנה נטה למות בצמא. 'ויפקח אלהים את עיניה ותרא באר מים ותלך ותמלא את החמת מים ותשק את הנער'. ובמדרש רבה על הפסוק הזה: אמר רבי בנימין הכל בחזקת סומין עד שהקדוש ברוך הוא מאיר את עיניהם, שנאמר ויפקח אלהים את עיניה ותרא באר מים ותלך ותמלא את החמת מים ותשק את הנער. אז קבעי קופסא מיוחדת לצדקה בביתך. מידי יום אמרי שלושה פעמים את אותו מדרש כפי שכתבתי. אח"כ קראי את פרק קכא שבתהלים, שיר למעלות אשא עיני אל ההרים וגו'. והניחי משהו בקופת הצדקה. ויתקיים בך את הנאמר בפרשיתנו שלנו פרשת חיי שרה, ותוכלי אף את להשתחוות, לקוד ולהשתחוות לה' כמו שאמר אליעזר עבד אברהם: 'ואקד ואשתחוה לה' ואברך את ה' אלהי אדני אברהם אשר הנחני בדרך אמת לקחת את בת אחי אדני לבנו'. ואל תשכחי להזמין אותנו לחתונה.

דקדק

New member
ברכה

לקבל ברכה מצדיק. אפשר לכתוב לרבי מליובאוויטש מלך המשיח (התשובה באמצעות ספרי "איגרות קדש"). תתעניני אצל קרובים לענין. בהצלחה!

אלי ו.

New member
מלך המשיח? ../images/Emo2.gif

משנה תורה, הלכות מלכים ומלחמות פרק יא ח [ד] ואם יעמוד מלך מבית דויד הוגה בתורה ועוסק במצוות כדויד אביו, כפי תורה שבכתב ושבעל פה, ויכוף כל ישראל לילך בה ולחזק בדקה, ויילחם מלחמות ה'--הרי זה בחזקת שהוא משיח: אם עשה והצליח, וניצח כל האומות שסביביו, ובנה מקדש במקומו, וקיבץ נדחי ישראל--הרי זה משיח בוודאי. ט ואם לא הצליח עד כה, או נהרג--בידוע שאינו זה שהבטיחה עליו תורה, והרי הוא ככל מלכי בית דויד השלמים הכשרים שמתו. ולא העמידו הקדוש ברוך הוא אלא לנסות בו רבים, שנאמר "ומן המשכילים ייכשלו, לצרוף בהן ולברר וללבן--עד עת קץ: כי עוד, למועד" (ראה דנייאל יא,לה). י אף ישוע הנוצרי שדימה שיהיה משיח, ונהרג בבית דין--כבר נתנבא בו דנייאל, שנאמר "ובני פריצי עמך, יינשאו להעמיד חזון--ונכשלו" (דנייאל יא,יד). וכי יש מכשול גדול מזה: שכל הנביאים דיברו שהמשיח גואל ישראל ומושיעם, ומקבץ נדחיהם ומחזק מצוותן; וזה גרם לאבד ישראל בחרב, ולפזר שאריתם ולהשפילם, ולהחליף התורה, ולהטעות רוב העולם לעבוד אלוה מבלעדי ה'.

א77

New member
ממש לפני שלושה חדשים

יצא לאור שלושה כרכים מהודרים של 'אגרות קדש' מהרה"ק מרוז'ין ובניו הקדושים. העורך הינו הרב רבינוביץ משב"קו של הרבי מבויאן. האם לדעתך, באגרות ההם גם ניתן למצוא תשובות נכונות? ושאלה שניה: באם תשובתך היא ששם אקבל תשובות לא נכונות, דהיינו על לאו הן ועל הן לאו, האם אוכל בכל זאת לבדוק באגרות הנ"ל שזה מה שיש כרגע ברשותי, ואוכל להסיק מהתשובות שאקבל, שעלי לעשות בדיוק להיפך?

דקדק

New member
איגרות הרבי הקדוש מרוז'ין

"האם לדעתך, באגרות ההם (של הרבי הקדוש מרוז'ין) גם ניתן למצוא תשובות נכונות?" - תשובתי: איני יודע. תכל'ס,תנסה ותראה.

א77

New member
האמת שהיה לי רבי קדוש

שהסתלק לעולם שכולו טוב. ואני מתפלל שבמרום ילמדו עלי ועלינו זכות למשמרת שלום. אני יכול בין השאר להתפלל על ציונו הקדוש וכו'. מיכיון שהוא ייעד יורש וממשיך. אדם קדוש וצדיק. אז אני מתייעץ עמו. בקשר למציאת תשובות בספר. אוליי זה יותר בכחה של אמונה...

למעלה