למצא פסיכולוג

למצא פסיכולוג

היי האם יש אתר רשמי עם רשימת פסיכולוגית מוסמכים שאוכל למצא באיזור מגוריי? האם יש סוגי פסיכולוגים (ראיתי גם משהו שנקרא קליני, האם יש לזה משמעות כלשהי?)? איך אפשר לדעת מה ומי מתאים לי? או שזה משהו שניתן לדעת רק אחרי פגישה ראשונה שבה בודקים אם יש "התאמה"? תודה

תודה, אני אקרא

תוכל בבקשה לומר לי במה השיטה הזו שונה מהפסיכולוגיה ה"קלאסית"?

גרא.

New member
אחרוןודי,יש בכל קופת חולים,רשימה של

פסיכולוגים מוסמכים,להם יש הסדר עם הקופה,כלומר הקופה,כל קופה משתתפת בעלות שכר שעת טיפול של פסיכולוגים שבהסדר איתה עד 160 ש"ח לשעת טיפול במשך 30-60 שעות לפי העניין.בשביל לקבוע איזה סוג פסיכולוג מתאים לך,חשוב שתדע תחילה להגדיר ממה אתה סובל,ומהן מטרותיך בטיפול.אם זה לא ברור לך,רצוי שתעבור תחילה שיחת הכרות והערכה פסיכולוגית אצל פסיכולוג קליני מומחה,שיעזור לך לדעת ולהגדיר מהן מטרותיך הטיפוליות,מכאן,או שתמשיך לקבל טיפול אצל אותו פסיכולוג ראשוני,או שיהיה עליך לחפש מבין הפסיכולוגים שברשימה,את מיסטר רייט,זה שיטפל.איך?,בתגובה נוספת.

תודה על התגובה

האם הליכה לטיפול דרך קופת חולים נרשמת איפהשהו? אני מעדיף שדבר כזה אישי ופרטי לא יירשם בתיק הרפואי שלי, מה דעתך? אני יודע בגדול את הנושא שלגביו אני רוצה טיפול, באתר איטה מהתגובה הקודמת אכן מצאתי כמה שמטפלים בנושא המדובר אך מדובר בתחום מסויים, השאלה היא אם יש סוגי פסיכולוגים שונים ולא הכוונה לתחומים שונים (זה ברור שיש). תודה

גרא.

New member
אחרוןודי,אכן כן.בכל קופת חולים,נפתח תיק טיפול

רפואי ובו כל הטיפולים לסוגיהם השונים שחבר הקופה עבר.ע"פ החוק,אי אפשר להוציא מידע חסוי מהתיק בלא הסכמתך בכתב על וויתור סודיות.אלא שמפעלים ומקומות עבודה מסויימים,מעמידים כתנאי לכניסה לעבודה חתימה על וותור סודיות כזה.מבחינה זו,אין תיק מהסוג הזה,בטיפול פסיכולוגי פרטי.אם כי גם בטיפול פרטי המטפל רושם את מהלך הטיפול.באשר להתאמה לסוג מסויים של פסיכולוג,כדאי שתעיין תחילה בקישור המצ"ב.

גרא.

New member
לא שכחתי,לפעמים קישורים לא עולים עקב תקלה

טכנית כלשהיא.מנסה שוב.

למעלה