למערכת תפוז

למערכת תפוז

אני יודעת שאני הכי לא קשורה כרגע ושאולי יכולתי לשרשר אבל אני חייבת לרשום את זה!! לכל המערכת של האירוח של ששי קשת אין לי מספיק מילים להודות לכם ששאלתם את ששי אם הוא מגיע לאור יהודה. אני אומנם בת 21 אבל ראיתי את נורית מגיל 5 כל יום וממש כל יום התמכרתי לזה קשות וסוף סוף אני אוכל לפגוש את ששי. אתם פשוט הגשמתם לי חצי חלום בזה שאני יודעת עכשיו בטוח שהוא יהיה פה חצי חלום השני זה שאני אלך לשם ואולי מישהו מההוריפם שלי יסכים לתת לי את הכרטיס שלו או שאמא שלי תוכל לתת לי לדבר איתו בטלפון (אני מקווה). מצטערת שכתבתי מגילה אבל המוווווווווווווןןןןןןןןןןןןןןןןןןן תודהההההההההה!!!!!!!!!!!!

שמחה שהיינו לך לעזר

הוא שמח לשמוע שאת מתעניינת בהופעתו באור יהודה. אני בטוחה שתהני
אני מקווה שנהניתם באירוח לילה טוב אורלי

yanyanlew

New member
לצוות תפוז פיק אפ.צריך את עזרתכם.

אני צריך בבקשה שתעזרו לי דרך אנשי הסדרה לגלות איך נקראת המנגינה שבפיק אפ כל יום. הרי יש את ההתחלה שמראים את התקציר של הפרקים הקודמים. ואני רוצה לדעת וכבר מחפש אחרי זה כבר 3 חודשים. אני חייב לדעת איך קוראים לטראק הזה! כל יום..זו המנגינה של התקציר של מה שהיה בפרק הקודם. זו גם אותה המנגינה שמופיע באתר עצמו בפספוסים של פיק אפ. זו המנגינה שמלווה את התקציר הפרקים הקודמים וגם את הפספוסים. בבקשה עיזרו לי למצוא את השם של המנגינה. ובכדי למנוע בלבולים לא מדובר ב"דניאלה פיק - רחוק". כי זה השיר של הפתיח!!!.. ואני מתכוון למה שלפני הפתיח.. כשהקריינית אומרת "בפרקים הקודמים של...פיק אפ.". תודה רבה.. מקווה שתעזרו לי למצוא את השם של הטראק הזה. חייב חייב. זה יעשה לי ג'וי והאפינס למצוא את השם. תודה.

למעלה