למערכת כלבוטק- בנושא כללית סמייל

למערכת כלבוטק- בנושא כללית סמייל

יש לי חשד סביר ביותר כי בסניף מסוים של כללית סמייל מבצעים טיפולים שלא בצדק וייתכן ואף גורמים נזק ע"מ שלקוחות יחזרו לטיפולים נוספים. רציתי לקבל ייעוץ כיצד אני יכול להשיג צילומי שיניים (שלי) מהמרפאה כדי להביאם לבדיקת רופא חיצוני. אשמח אם תיצרו איתי קשר בכתובת [email protected]. בתודה מראש, אורי

mirigad1

New member
ניסית לבקש את הצילומים?

אני בקשתי וקבלתי את הצילומים שלי מכללית סמייל - לפעמים הכי פשוט לבקש. כמו כן, תמיד כדאי לבדוק ולקבל חוות דעת נוספת. אני לקוחה של כללית סמייל שנים רבות ולאורך השנים בדקתי רופאים אחרים, אך בסופו של דבר תמיד חזרתי לכללית סמייל ואני מאוד מרוצה מהמקצועיות, היחס והטיפול.

כללית 1

New member
תגובת הכללית

על פי הנחיות משרד הבריאות, צילומי הרנטגן הם חלק בלתי נפרד מהרשומה הרפואית ויש לשמור על המקור בתיק הרפואי של הלקוח. התצלום מהווה אסמכתא של הרופא/ המרפאה להחלטות של הרופא לבצע טיפול זה או אחר. זכותו של הלקוח לקבל את כל המידע מהרשומה הרפואית. לקוח זכאי ויכול לקבל העתק צילום רנטגן בעלות שהינה 50% ממחירו מקורי של התצלום (ההעתק נעשה במכון רנטגן חיצוני). כאשר נקבעה תוכנית טיפולים, אבל עדיין לא בוצעו טיפולים בפועל, ניתן למסור את התצלום המקורי, תמורת חתימת המטופל בכרטיס הרפואי. על הלקוח להחזיר את הצילומים לפני תחילת הטיפול. הכותב מטיל דופי בהתנהלותה של 'כללית סמייל' מבלי לפרט על מה הוא מבסס את טענותיו. נציין ש'כללית סמייל' הינה חברה בע"מ הפועלת בשוק תחרותי וכל לקוח מוזמן לבצע השוואת מחירים וסקר שוק ולהחליט היכן לבצע טיפול באיכות רפואית ובמחיר הכדאיים לו. אנו בטוחים שבשיקוליו יילקחו בחשבון גם שיקולי איכות רפואית. בברכה, שירותי בריאות כללית

הכל טוב ויפה...

מטרתי בפורום אינה להתנצח או להוציא שם רע (לפחות לא כעת) אם כי לקבל ייעוץ והכוונה להמשך פעילות בעקבות טיפול שאינו הולם. בשלב זה אינני חושף פרטים נוספים מכיוון שברצוני לבססם היטב טרם אעשה זאת. אין דבר קל יותר מסתם "ללכלך" על נותן שירות כלשהו, מטרתי היא למנוע התנהלות לא מקצועית ואף פסולה מטעם גוף נותן שירות ולא רק להוציא תסכולים אישיים. אני מקווה שבזמן הקרוב אוכל לקבל את כל הנתונים הדרושים לי ע"מ להוכיח את עמדתי ויהיו אשר יהיו, גם חברי הפורום ישמעו אותם ועל כמה וכמה גם הנהלת כללית סמייל. נשתמע בקרוב...

הכל יכול להיות. לא כל הסניפים-

מעסיקים את אותם עובדים, בקיצור....שווה בדיקה.אגב גם אצלי עשו פרוייקט והבעיה היא שרופאי השיניים בד"כ בונים על הבורות שלי שימו לב שיש להם שיטה להראות מאוד אמינים ומקצועיים באשר להסבר שלהם ולאחר מכן לשנות את גירסתם. בקשו תוכנית טיפול מסודרת ועקבו אחר הנעשה.

למעלה