למעריצי סנטנה

avivs

New member
למעריצי סנטנה

יש לי אלבום מקורי של סנטנה שקוראים לו JAM!LIVE, בדקתי על האלבום באניטרנט ומצאתי אלבומים עם שם דומה אבל לא עם אותם שירים ועטיפה (בעטיפה רואים את סנטנה עם חליפה לבנה). על האלבום לא כתוב שנה או פרטים בכלל, מישהו יכול להסביר לי קצת על האלבום הזה ואיפה הוא עומד ביחד לשאר האלבומים של סנטנה?

האמת?

ממש אין לי מושג על איזה אלבום אתה מדבר, יכול להיות שמדובר באחד העיוותים הרגילים של ההוצאות המקומיות הישנות (אתה מדבר על וניל נכון?), או שמא מדובר בבוטלג?, איזה שירים יש שם?

OzzzzzY

New member
אם אנחנו כבר בענייני סנטנה...

רציתי שתמליצו לי על אלבום טוב של סנטנה....(לא Abraxas--->יש לי אותו כבר)... רצוי שיהיה בו קטעים בסגנון של Europa המדהים...

גם לדעתי הראשון מעולה ../images/Emo45.gif

אבל אחרי הראשון ו-Abraxas די איבדתי עניין בלהקה... אקיצר לך על הראשון

לא לא

זאת אומרת כן, הראשון מעולה וכדאי לקנות אותו, אבל סנטנה לא מסתכם בשום אופן בשני אלבומים מעולים, נכון אלו שני אלבומי האולפן הכי טובים שלו, אבל כמו רבים אחרים סנטנה הוא הכי טוב בהופעה וכל אלבום הופעה שלו היא חגיגה אמיתית, שכדאי לכל מי שאוהב מוסיקה גיטרה וסתם כיף לנסות, הכל כמובן בהנחה שלא מתקרבים לשום דבר שהוא עשה בחמש השנים האחרונות. וחוץ מזה כדאי מאוד להשיג את האוסף עם היונה.

הכוונה הייתה שהתחלתי לאבד עניין

באלבומי האולפן שלו שלאחר Abraxas פשוט הדרדרו. (ואני לא מתייחס אפילו ל-Supernatural והחדש - נראה לי קוראים לו Shazam או משהו...)

אופס! Shazam זה של המוב ../images/Emo13.gif

שנדב לא יהרוג אותי או משהו אל הטעות המצערת הזאת....

country joe

New member
דניאל!

יש לך מזל שחזרת בך לפני שראיתי את ההודעה הזאת!
ובקשר לסנטנה - קודם כל סנטנה של האלבומים הראשונים זו להקה. לגרג רולי הקלידן והזמר היה תפקיד לא פחות חשוב מזה של קרלוס. אני חושב ששלושת הראשונים הם אלבומי חובה, אבל אחר כך זה כבר לא היה אותו דבר...

האמת היא שאת השלישי לא שמעתי...

אני אקשיב אליו בהזדמנות אבל שמעתי כמה שלו מאמצע שנות ה-70 (אחד עם גמלים נראה לי) וזה סתם פופ לטיני מעצבן. אגב, איך קוראים לחדש של סנטנה???

דווקא

לדעתי 5 אלבומי האולפן הראשונים של סנטנה הם טובים מאוד, שלושת האחרונים Santana III, Caravanserai ו Welcome היו יצרתיים יצריים ומעולים כמעט כמו שני הראשונים. אה ול Supernatural האחרון קוראים Shaman מזל שהוצאתם מעודדת את חברת להוציא גם חומרים ישנים בעיקר בהופעה כמו למשל ההופעה מפילמור ב 68 שיצאה שנה שעברה.

OzzzzzY

New member
תודה אנשים...

אני אלך על ההחלטה שהתגבשה פה עפ"י רוב...האלבום הראשון...

avivs

New member
לא וניל

וכבר מצאתי קצת מידע על האלבום שהוא אלבום של ג'אמים בעיקר משנת 97

avivs

New member
עטיפה ושירים

1.jingo 2. santana jam 3. as the years go by 4. soul sacrifice 5. el coranzon manda 6. presuasion 7. fried neckbones and home fries 8. evil ways

למעלה