למענך

למענך

למענך נוצרתי סר למרותך החן שבך וטוב ליבך עושים אותי עבדך נחל בנווה מדבר שמש ביום סגריר וקר אוהב את צחוקך מכור לגופך לעולם לא אשבע מקסם ליבך אני אוהב אותך תמיד את לידי אשמור ואכבד אתן את כל כולי תמיד לך אתן לא אבקש כסלע תמיד אהיה לצידך אשמח לשיר אנעים לבבך ארחיק את הצער מפתח ביתך תמיד לך אתן לא אבקש כסלע תמיד אהיה לצידך שייק`ה

הנדר שלי לאהבה ...........

אני מבטיחה לך את אהבתי , להיום ולמחר. אני מבטיחה לא לפקפק או להטיל בך ספק, אלא לצמוח ולהוסיף לחייך. אני מבטיחה לעולם לא לנסות לשנות אותך, אך לקבל את השינוים שאתה מחולל בתוך עצמך. ואני אקבל את אהבתך אליי ללא פחד מפני המחר. בידעה שמחר אוהב אותך יותר.. אני רוצה לאהוב אותך ,,ותמיד להיות איתך. לחלוק את כל תענוגות החיים איתך. להקים כל תוכנית, ולחלום כל חלום איתך. אני רוצה לעזור לך ,לנחם,ולאהוב אותך. אני רוצה תמיד להיות איתך.. אוהבת אותך.................. חוקרת

חוקרת מקסימה שלי

פשוט נותרתי חסר מילים... פשוט מילים מקסימות ומושלמות מצורפת תמונה , שמוקדשת לך מעומק ליבי שייק`ה

שי מתוקי שלי.........

אתה מדבר אליי עם הציורים שלך ואני עם המילים שלי.. אז הנה עוד משהו ממני............>מוקדש לך ...מכל הלב,,, יש שמחפשים כל החיים, נדמה י שהגיעה שעתי להעפיל לפיסגה. וסוף סוף כוכב זורח מעליי, סוף סוף ארחיק עד בלי די. חיי השתנו לבלי היכר, ליבי משתלהב ,בקירבי בוער. יש שמחפשים כל החיים, מתבוננים למטה,קרוב לאדמה. אני נושאת את עיניי לפיסגה. חיי התשנו לבלי היכר. האהבה שוב באה לבקר. מול עיניי נפתחים האופקים, וכל שצריך לי מראים. אהבתי לא תדעך לא תיגמר, לעולם לא יהיה לי גבר אחר. נהייה לאחד, לעולם לא לבד, מאוהבים לעד..... חוקרת

למעלה