למען תנוח דעתכם...

למען תנוח דעתכם...

א. כן, יגאל וישראל משתתפים ב"נאהבים" בהבימה, בתפקידי שירה. כדאי לראות. ב. יכול להיות ש"שיער" יחזור באפריל לתקופה קצרה, אבל ממש לא בטוח. כדאי להרגיע את פרצי השמועות, כדי למנוע עין הרע. ולנתב אנרגיות חיוביות בלבד לרעיון. ג. לא שזה משנה למישהו, אבל אני מסכים עם ירון לגבי אירמה לה דוס. הכל היה בעייתי, החל מהתפאורה (טעם רע) דרך המוסיקה (חצי פלייבק, חצי לייב?!?!, מה אנחנו מטומטמים?) הסאונד (מזעזע) והליהוק (לא ניכנס לפרטים) וכלה בבימוי הבלתי מיומן בז'אנר. משיחה עם רמה עולה כי גם השחקנים מודעים לעובדה שההצגה אמנם נעשתה בהמון אהבה וכבוד לחומר, אך ללא הצלחה יתרה... רמה, בכל מקרה, היתה לא פחות ממצויינת.

Nir5L

New member
רמה..

רמה תמיד מצויינת.. מישהו ראה אותה ב"ברווזון"??

yaronruach

New member
אממממממ... קצת קשה להסביר את זה.

רוני ניניו יודע לביים מעולה, דורי פרנס מתרגם לא רע...גם מרינה בלטוב, שהייתה אחראית על התנועה, מאוד אהובה עליי ועדיין, זה היה פשוט ערב מבוזבז. הניהול המוזיקאלי היה באמת מחריד, אין דרך אחרת להגדיר את זה. ו...דניאל, הייתי אומר שגם לאיש הסאונד בסיבוב ההופעות שלכם עם מיקה צריך להוריד את שתי הידיים. אני עדיין מתלבט אם קודם את יד שמאל ואח"כ את יד ימין או להיפך. ההגברה והסאונד מאוד בינוניים וממש אי אפשר להשוות אותם לסאונד ברמת גן (וברור לי גם למה, מן הסתם....)

בוא לא ניחפז לכריתת אברים...

גל מוטיל הוא דווקא סאונד מן מצויין (ולראיה, אתה עצמך אמרת שברמת-גן הסאונד היה טוב), מי שצריך ליפול קרבן להטלת מום, אם כבר, הוא מי שהגה את כל הקונספט הישראלי הדבילי הזה של הצגות נוסעות. נראה אותך מגיע לאולם חדש, מקים את כל המערכת, עושה באלאנס להקה וזמרים, ועוד מצליח לגרום לזה להישמע טוב... וכל זה בארבע שעות!!! תהליך כזה אמור לקחת כמה ימים, כדי להוציא תוצאה טובה. גם כשנכנסנו לבית החייל בת"א, לקח איזה יומיים שלושה עד שזה התחיל להישמע טוב. ודרך אגב - בעניין אירמה - שים לב שלא אמרתי מילה רעה על התרגום. דורי הוא מתרגם מבריק וכל דבר שהוא נוגע בו הופך זהב. כך גם עבודתו ב"אירמה לה דוס".

yaronruach

New member
דניאל...

אולי תכתוב איזה תקציר קטן של "קברט"... אתה יודע... קצת על העלילה והמשתתפים...

אני לא משתתף ב"קברט"

אף אחד מ"מיקה" לא משתתף בקברט, כי זה מתנגש בתאריכים... ככה שאין לי מושג מה קורה שם בחזרות. אני יכול רק להגיד שאת המנחה משחק אלון אופיר, את סאלי משחקת איילת רובינסון, את קליף משחק דודי פרידמן, את פרויליין שניידר משחקת דליה פרידלנד ואת הר שולץ משחק לופו (מהיידיש) וגם הפתעה, את פרויליין קוסט משחקת ברייני פירסטנברג (אמא של חני, שגם למדה בבית צבי לפני הרבה שנים), וצביקי לוין משחק את ארנסט לודוויג. תקציר??? טוב... בוא נראה, ברלין, ערב מלחה"ע השניה, סופר אמריקאי, קליף, מגיע לברלין לחפש השראה, ומוצא אותה בדמותה של סאלי בולס, זמרת קברטים אנגלייה שחיה את חיי הדקאדנס הברלינאיים בהנאה רבה, וכל חייה שירה וריקוד. העניינים מסתבכים כאשר הנאצים מתחילים לעלות לשלטון ונוכחותם ברחובות הולכת ונעשית מורגשת מיום ליום, בעיקר במסיבת חתונתם של בעלת הפנסיון שניידר והדייר היהודי שלה שולץ. קליף מגלה שהשליחויות שעשה מפריז בשביל ידידו ארנסט לודוויג (תמורת כסף) היו למעשה הברחות של חומר סודי עבור המפלגה הנאצית, וכשהוא נתקל באיומים ובגילויי אלימות מצד ארנסט וחבריו הוא מבין שהגיע הזמן לברוח מברלין לפני שמשהו רע מאוד קורה. סאלי, לעומת זאת, לא מסוגלת לפתוח את העיניים ולהבין מה קורה סביבה. היא מקריבה את יחסיה עם קליף, את אהבתה, ומפילה את העובר הצעיר שברחמה, מוותרת על הכל תמורת החלום הנאיבי להיות כוכבת בקברט.

Pam Lukowski

New member
וואי....

אני חייבת ללכת! לשכנע אנשים מקבוצת הנוער להשאר להצגה!!! חח... את דודי פרידמן לא ראיתי עוד מתקופת "משחקי פיג'מה".... לא יצא לי מאז לראות הצגות ב"בית צבי"... לא מסתדר לי עם האוטובוסים, ככה שראיתי השנה רק את "האריה, המכשפה וארון הבגדים". סתם "נדחפנו" לאולם... למרות שזאת הצגת ילדים... אבל היה נחמד, היה חנוכה! מיכל מוכתר מותק! וממש מוכשרת! חבל שלא יצא לי לראות אותה ב"זכרונות ברודווי"...

למעלה