למען ידעו כולם

אני כותב שטוית..

כמה כסף אתה מקבל מקדימה ? מה הלהיטות שלך עבור קדימה ? מה היא תעשה עבורנו ? כלום תפסיק לשכנע את עצמך להצביע קדימה . הציבור מאס בשחיתות של כל הפוליטיקאים ואחוז ההצבעה ירד בגדול! כולם מושחתים!

אני כותב שטוית..

כמה כסף אתה מקבל מקדימה ? מה הלהיטות שלך עבור קדימה ? מה היא תעשה עבורנו ? כלום תפסיק לשכנע את עצמך להצביע קדימה . הציבור מאס בשחיתות של כל הפוליטיקאים ואחוז ההצבעה ירד בגדול! כולם מושחתים!

איך אפשר לעבוד לקדימה ?

בתשלום באיזור מודיעין .. יש לי מינוס אני כותב אולי תביא פרטים !

איך אפשר לעבוד לקדימה ?

בתשלום באיזור מודיעין .. יש לי מינוס אני כותב אולי תביא פרטים !

למען ידעו כולם ../images/Emo41.gif

בפורום זה לא אקבל זילות שואה והשוואות ל SS
הודעות כאלו ימחקו באופן מיידי והמשתמש יחסם! בפורום זה לא אקבל הכפשות לגופו של אדם וללא סימוכין
הודעות כאלו ימחקו באופן מיידי והמשתמש יחסם! בפורום זה לא אקבל קריאות שטופות גזענות והכללות
הודעות כאלו ימחקו באופן מיידי והמשתמש יחסם! אינני חושש להשתמש בכלים אשר העניק לי תפוז במטרה לשמור על הקודים של תקנון תפוז אנשים ותקנון הפורום. אם מישהו מרגיש כי אני אינני נוהג כשורה - פנו להנהלה.

אשרת

New member
אם מדברים על ענייני כסף...

כמה המתנחלים והאיחוד (איכס) הלאומי ,משלמים לך על מנת להפיץ את 'הסרט' שלהם באינטרנט?

דוגמא נפלאה לטרול חדש ../images/Emo191.gif ../images/Emo6.gif

טרול חדש מהליכוד! ברוך הבא!
טרול הוא אחד כזה חסר חיים, תועלת ויכולת חשיבה עצמית.. שבאמת אין לו מה לעשות חוץ מלהציק לאנשים בכוונה למשוך מעט תשומת לב זאת כיוון שהוא לא זוכה לה בחיים האמיתיים.. במציאות העוינת עלוקות כמוהו. שירשור זה הוא חומר לאנתרופולוגים מתחילים ולכאלה שמתענינים בעזרה לאנשים מתוסכלים וחסרי חיים. לתרומות לטרול - אתם מוזמנים לשלוח מייל לכתובת הבאה - [email protected] נ.ב. ציפי.. בשבילך - ההוכחה כי גם הוא תומך ליכוד http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?forum=291&msgid=72239087&FlagSybase=1

למעלה