למען השם..?

shmueldvir

New member
למען השם..?

מישהו פה שומע או מכיר Captain Beefheart?!! שאלתי פה פעם ואף אחד לא ענה....אני יש לי פשוט כמה שאלות לגביו וגם סתם אשמח לחפור עם כאלה שאוהבים אותו

Bardogo14

New member
ביפהרט

אני רק יודע שהוא שר את וילי הסרסור מחולדות לוהטות. איזה דיסק מומלץ שלו.?

shmueldvir

New member
כן הוא שר בוילי הסרסור

משם הכרתי אותך ואז חיפשתי לשמוע דברים שלו. יש לי שני אלבומים שלו ואני ממליץ על שניהם בחום ענקי! באמת מדהימים!!! Safe As Milk The Mirror Man Sessions הוא עושה פשוט מוזיקה מדהימה, שילוב בין דלתא בלוז לאוונגרד...לא יודע בידיוק איך להגדיר את זה, משהו ענק! ויש עוד דיסק אחד שיש אותו לחבר שלי...אהבתי רק 3-4 שירים שם מתוך 28. זה אלבום ממש מטורף ומשוגע, מוזיקה ממש מטורפת שקשה להקשיב, משהו באמת מוזר...לי אישית היה קשה מאוד לשמוע...אבל יש כאלה שאוהבים...הוא נקרא Tarout Mask Replica

shmueldvir

New member
אני לא מכיר

רק את השלושה שרשמתי אני מכיר....יש לך אולי מושג איפה אפשר לקנות עוד אלבומים שלו בארץ חוץ מ safe as milk mirror man tarour mask replica את אלה תמיד אני מוצא בחנויות...אני מחפש עוד אלבומים שלו, אשמח לעזרה

jbloo

New member
ביפהארט אמן דגול

תנסה שוב להתעמק בטראוט מאסק, קח בחשבון שהוא יצא בתור אלבום כפול וצריך להקשיב לו בהפסקות כדי לעכל את כולו, אבל ההשקעה שווה. LICK MY DECALS באותה רמה, רק פחות פילרים והרבה יותר קצר, כך שאפשר להגיד שהוא יותר קליט
עוד אלבום מומלץ- Bat chain puller - נראה לי שבסיכומו של דבר, האלבום הזה הכי אהוב עלי, מהסיבה הפשוטה שהוא לא מצריך מצב רוח מיוחד בשביל לשמוע- מצד אחד הוא כיפי, מצד שני הוא אחיד ברמתו הגבוהה ומכיל כמויות מסחריות מהתבלין המיוחד הזה של ביפהארט, כך שתמיד טעים לאכול אותו
גם האחרונים שלו, ice cream for crow ו doc at the radar station מפתיעים לטובה, במיוחד כשלוקחים בחשבון שהם יצאו בשנות ה80 (וגם אם לא לוקחים, הם עדיין אחלה
) סייף אז מילק חמוד, אבל יותר מידי דלתה בלוז ופחות מידי אוואנגרד לטעמי (עם כמה יציאות פסיכדליות מבריקות, אבל עדיין לא מספיק), ואת מירור מאן לא אהבתי בכלל...

shmueldvir

New member
תודה

על ההמלצות!...מה עם the spotlight kid?....שמעת אותו? כי ראיתי את i'm gonna booglarize you baby בהופעה beat club וזה פשוט מדהים!!! איזה ביצוע אדיר!!!! אז רציתי לשאול אם האלבום די דומה לסגנון של השיר הזה?

jbloo

New member
וואלה, דווקא אותו לא

ונראה לי כמו תקלה חמורה
השנה וההרכב נראים טובים, מצד שני לא זכור לי ששמעתי המלצות עליו... בכל אופן נראה לי שכל ביפהארט למעט התקופה שלו עם הtragic band (אמצע שנות ה70) הוא הימור בטוח, בינתיים חוץ ממירור מאן לא התאכזבתי מכלום.

נסה בקצת אחרת החנות בדיזינגוף 93

יש לך קישור לאתר שלהם דרך האתר של ברייטמן. ניתן גם להזמין דרכם כל דבר.

למעלה