למען השוהים בחול

mrioshi

New member
למען השוהים בחול

היועלו חברי הפורום הנכבדים לפרסם תוצאות של תחרויות ודירוגים?

מ... זה די קשה

לרוב בפט נט יש סיקורים, פשוט בפורום לא מכירים את כל השמות של כל הרוכבים ולא יודעים בדיוק מי זכה, שאני משתתפת או צופה אני מספרת איך היה, על נפילות יפות, מי רכב טוב ואיך אלו מהחווה שלי רכבו בעיקר.

פט נט

בפט נט יש סירוק של כל התערוכות והתחרויות תיכנסו לפט נט (הקישור למטה) ואז לסוסים ואז ללוח תחרויות או ללוח תערוכות.... רעות

Dear Marioshi

תגיד, איך שמה בגולה? מעניין לטייל שמה? ומתי תחזור משמה? בכל מקרה בשבוע הקרוב תהיה ישיבה בועדת הקפיצות, אז יגיעו אלי כל התוצאות של העונה הנוכחית. לעניין דאגתך האישית, חוות אודים מחזיקה במקומות מכובדים כמעט בכל תחרות. זהו לבנתיים...

mrioshi

New member
איך בגולה? נחמד....

אני אחזור בקיץ הקרוב (אי"ה)..... חוץ מזה אם איני טועה במגזין שקיבלתם זה עתה אמורים להתפרסם הנתונים שאני כלכך מעונין בהם. בנושא קפית הראוה אני לא כלך דואג, אודים תמיד היו בטופ. העונה מענין אותי גם דרסאג´(דרג ב´ וג´ בעיקר). כדי ליצור ענין בפורום יהיה נחמד עם תתאמצו להביא נתונים כאלו, ואל תסתמכו על זה שזה יתפרסם באתרים "זרים". תהיו אתם המקור וזה יגרם לחשיפה ולאיכות פורום גבוהה יותר. מריושי. אני מתחיל להתגעגע לכמה דברים בחוה שלי, ללכת מכות עם מליבו למשל (והמבין יבין)

דיר מריושי, לבקשתך...

הייתה היום תחרות קפיצות ברמה ממש גבוהה בניר דוד, הייתי שמה והיה ממש נחמד. מקצה 1.30 ו- 1.20 עם כמעט אותם משתתפים, חסר עניין לדעתי למרות האתגר של לסיים מסלול 1.30 במינימום נקודות חובה. בכל שאר המקצים היו לא מעט משתתפים ושמה היה קצת יותר עניין. תוצאות המקצים לדירוג האליפות (מקצה 1.25): 1. רוני אילן על ליאנדרה מחוות אודים. 2. רועי אייל על אלסינה מחוות יפעת. 3. אורי בורשטיין על לקטור מחוות אודים. תוצאות המקצים לדירוג האליפות (מקצה 1.10): 1. אספן וילונסקי על מטהארי מחוות דבש. 2. ענת קאופמן על פליס מחוות אודים. 3. עומר דוידי על אניס מחוות אודים. 4. מאי סיוון.................... . (המקום הרביעי היה של וסילי, הוא ויתר על הפרס ומאי סיוון זכתה בירושה). (התמונה של חיים לוי אלוף ישראל בקפיצות היא רק טיזר לתמונות שיעלו מחר לפורום).

חוות דבש

נמצאת במושב בצרה ליד בני ציון. חווה גדולה מאוד, יפה , עם מנז´ פנימי מקורה. הרמה שם די גבוהה אבל רכבתי שם פעם ועזבתי כי הרמה ירדה ...

mrioshi

New member
מה להגיד....

1. דבש זה קיצר של דרר בן שאול החוה בבצרה. 2. שוב רוני מנצחת את המאמן שלה.... 3. תגידו, אניס שיכת לעומר דוידי? אם כן, מזל"ט על הרכש. 4. פה יותר מענין משמה? 5. אפשר לקבל עוד?

ואיפה התמונות??../images/Emo28.gif

אמרת שתשים היום... ואני לא הייתי והיתה מאוד שמחה לראות תמונות, בבקשה תשים פה
תודה!

והנה זה מגיע...

ראשית כל מריושי היקר, ברור שפה יותר טוב משמה כי שמה הכל זה בעצם סתם, באמת, את תתלהב מכל מופעי הדרסאג´ בגולה, אם תשים לב במקצה הפרי-סטייל הרוכבים והסוסים באמת משו רציני אבל הנגנים תמיד מזייפים, ככה זה שמה. טוב דיי עכשיו ברצינות, בעונה הנוכחית מורגשת במיוחד נוכחות ה-FEI . בתחרות לפני שבועיים בכנות הרוכבים לא האמינו כשראו את המסלול, פשוט בלתי אפשרי. מסתבר שזו רק ההתחלה ביום רביעי הקרוב יש תחרות דרסאג´ בקיבוץ יגור ולשם (לשמה) יגיעו שופטים מחו"ל, ישפטו במקצים הבכירים ולמחורת יעבירו שיעורים מתקנים לכל אותם רוכבים מהיום הקודם. לגבי השאלה בתמונה של חיים לוי, המכשול באמת נמוך. המטרה בתמונה הייתה להדגים איך ניגשים נכון למכשול ואיך גורמים לסוס לקפוץ בקלות בלי קשר לגובה המכשול. (לא רמזתי על שום מאמר קפיצות בשילוב תמונות שיעלה בקרוב לפורום...) אז הנה תמונה אחת מהתחרות הקודמת בנצר ואח"כ התמונות מניר דוד.

למעלה