למען הסדר הטוב , בואו ותשרשרו לכאן

Ne§t£A Gi®L

New member
../images/Emo3.gif../images/Emo108.gif

אני לירי, 30.7.89 ICQ: 155424352 מסנג'ר [email protected] וכנ"ל על האימייל...הנננ... אסירה בכיתה י', בבית בכלא עמית אומלל [אנאערף! שמישהו יגיד לי שזה לא בית כלא!
], ואני אישית אוהבת לבלות בשברולט. בחולון.
אבל אם כבר בראשון...אז מקומות הבילוי שלי מצומצמים למדי, כי אני פשוט מסתובבת עם החברים שלי באזור [ת"מ חדשה, גשר...]

yehuda101

New member
טוב אני חדש כאן

רק עכשיו שיש פורום כזה חח אני גר במערב סיימתי ללמוד אני לפני גיוס מקום כיף לבלות בראשון? כמעט ואין.. רק בחוף הים :)

מצחיק.. o_O

עברתי בקהילות פתאום אויש פורום ראשון לציון אללללללה..:) ראשון לציון רק ממך ואליך ראשון לציון מעתה עד עולם (שיעורי מוזיקה עם נירה, ביה"ס עין הקורא!!!
) טוב מההההה.. שם: אורנה תאריך לידה: 24.6.87 אייסיקיו נראה לי יש בפרטים שלי.. עולה לכיתה י"א בגמנסיה הריאלית.. כיתת ספורט שלוש יחידות שולטים לה לה לה לה עליזה סתם בכיתה מעפנה

Ne§t£A Gi®L

New member
לא קיבלו אותי לשם...../images/Emo3.gif../images/Emo108.gif

אייאייאיי...כיתת ספורט [מחול, אופקורס]. אם רק לא הייתי מאחרת למבחנים.

יולי4

New member
גם אני רוצה.....

שם:לא מגלה.. תאריך לידה: 24.7.68. ICQ: נמצא בכרטיס. לימודים: כבר מזמן שכחתי מהם. מקום לבלות מסעדות נאפיס, פורמג'ו ועוד...

unicorn21

New member
גם אני למה לא.:)

שם: לא משנה...:) תאריך לידה:5.3.81 icq: לא מרבה לשימוש אז...:) מסנג'ר: מי שרוצה יבקש מתחילה לימודים במכללה למנהל מקומות בילוי: רפאלו, סוהו, לופט חוף הים...ועוד שלא עולים לי לראש כרגע בכל מקרה מזל טוב על הפורום החדש.:)

timeatime

New member
תורי

שם: שחר תאריך לידה :20.5.86 איסיקיו: 134103 כיתה : עולה לי"ב לא לומד בחולון לא יודע :)

karin agajany

New member
אני

טוב אני די חדשה אז הנה: שם קארין תאריך לידה 27.3.1991 ICQ 165188469 מסנג'ר (כלומר אימייל) [email protected] ללומדים: ביה"ס/ כיתה . אני עולה לכיתה ז' בי"ס טביב מקום שלדעתי כייף לבלות בו בראשון אין לי מושג... תשאלו את אחותי היא תדע

ועכשיו אני

שם: גילי תאריך לידה: לא אומרת אייסיקיו: נדפק זמנית מסנג'ר: חסוי בית-ספר\כיתה: חסוי מקום שכיף לבלות בו: מממ... החוף? קניון הזהב?

shooker123

New member
אין....

קוראים לי לירון התאריך לידה שלי הוא 23/05/86 איימל [email protected] אני עולה לכיתה י'ב אני גרה בנס ציונה אבל אני אוהבת כלית את ראשון במיוחד את האזור תעשייה הישן ( באולינג )

למעלה