אתמול.
C coolit New member 22/7/07 #22 אתמול../images/Emo11.gif די אנשים אתם לא רציניים חח!!! מאיפה כולכם הגחתם??
ל לונה לון New member 22/7/07 #23 אתמול../images/Emo11.gifאתמול../images/Emo11.gifאתמול../images/Emo11.gif יא מניאק יא מניאק יא מניאק חחחחחחחחחחחחעעעעעעעעעעעעעעע לא יהיה יותר את השאלה הזאת ITS AN END OF AN ERA!
אתמול../images/Emo11.gifאתמול../images/Emo11.gifאתמול../images/Emo11.gif יא מניאק יא מניאק יא מניאק חחחחחחחחחחחחעעעעעעעעעעעעעעע לא יהיה יותר את השאלה הזאת ITS AN END OF AN ERA!
ה הגברת האפורה New member 23/7/07 #26 אתמול../images/Emo11.gif לא יודעת מה איתכם, אני כבר סיימתי אותו ^^
D De-Panther New member 23/7/07 #28 ../images/Emo3.gif דברי איתי כי אני מחפש עוד../images/Emo23.gif../images/Emo185.gif אנשים שכבר גמרו לקרוא אותו אין עם מי לדבר על זה
../images/Emo3.gif דברי איתי כי אני מחפש עוד../images/Emo23.gif../images/Emo185.gif אנשים שכבר גמרו לקרוא אותו אין עם מי לדבר על זה
N Nymphadora Tonks New member 23/7/07 #27 שלשום ../images/Emo11.gif כמעט סיימתי אותו.. לא מאמינה שזה נגמר. :X
ש שירה 94 New member 23/7/07 #29 זה בטח יישמע ממש מוזר אבל אני מחפשת מישהו שישאיל לי אותו..או יסכים למכור לי אותו בפחות כסף.. זה בטח נשמע ממש מפגר אבל...
זה בטח יישמע ממש מוזר אבל אני מחפשת מישהו שישאיל לי אותו..או יסכים למכור לי אותו בפחות כסף.. זה בטח נשמע ממש מפגר אבל...
ש שירה 94 New member 23/7/07 #31 אני לא רוצה להתחיל להיות משועבדת לאינטרנט אני רוצה לקרוא את זה נורמאלי.. אה..והמסרים שלי לא עובדים טוב..הם תוקעים את המחשב..
אני לא רוצה להתחיל להיות משועבדת לאינטרנט אני רוצה לקרוא את זה נורמאלי.. אה..והמסרים שלי לא עובדים טוב..הם תוקעים את המחשב..
ו ו ו י ז י ת New member 23/7/07 #35 שלשום ../images/Emo11.gif אני ממש רוצה להיכנס ל160 אבל מפחדת מספויילרים ;; וואה!
L Lady_Voldemort New member 25/7/07 #40 ../images/Emo77.gifלפני כמה ימים טובים פאק זה היה מזמן. זה היה יום מיסטי של סגירת מעגלים אגב, באמת. מה אתם מסתכלים עליי ככה תמיד ידעתם שיש בי צד של היפית מזוהמת.
../images/Emo77.gifלפני כמה ימים טובים פאק זה היה מזמן. זה היה יום מיסטי של סגירת מעגלים אגב, באמת. מה אתם מסתכלים עליי ככה תמיד ידעתם שיש בי צד של היפית מזוהמת.