למען ההגינות

למען ההגינות

אלמוני הכריז היום על שביתת פורומים בכל הפורמים של תפוז בשל חסימות ללא סיבה וללא נימוק. אני מרשה לעצמי לומר שכאן לא היו חסימות ללא סיבה ורבן בוטלו לאחר בירור. המחיקות הן לשם שמירה על אופיו של הפורום. ואני מודה לחברים הקבועים שגם למרות הכעסים והחיבוקים אנו מצליחים בכך ולא מעט שנים. אז תפעלו לפי שיקול דעתכם לפחות אצלנו. בברכה שוקי
 

mangoyarok

New member
שוקי ../images/Emo2.gif

אתה מעודד "שבירת-שביתה" ?
אני בשוק
 

shy-1

New member
היום לא, בראשון לשביעי. וזה כנגד

ה'חיפוש' החדש, שנועד לתת ל'תפוז' כסף, ולמשתתפים כאב ראש.
 

shy-1

New member
בוקר טוב.

פעם כשחיפשתי משהו ב'תפוז' קיבלתי תוצאות מ'תפוז', כיום אתה מחפש ב'תפוז' אתה מקבל תשובות מרוטר,מעריב,הצופה, דליית אל כרמל,סינגפור. מה גם שזה מסודר בצורה מבלבלת. לדעתי, 'תפוז' פשוט הקריבו את לקוחותיהם, על מזבח תאוות הבצע(יהודים או לא), וזכותם של המשתתפים להשמיע קולם, ושיתחשבו בהם!
 

גל ים..

New member
אחדד מעט את הדברים למענכם..

השביתה היום היא בשל היחס המחפיר של תפוז ללקוחותיה,המנוע החיפוש החדש נגרס וכך אי אפשר למצוא שום הודעות מהעבר,המנוע החיפוש החדש מעורר בעיות ובאגים. אנשים נחסמו לחודשים אך עדיין ההנהלה מסרבת בתוקף לשבת איתה ולדון עם כל גולש ולפתור בעיות. אי לכך ובהתאם לזאת היום ובראשון ליולי אנחנו מבקשים מכם לא לכתוב בתפוז! חד משמעית,אעביר לכם לינק להסבר קצת יותר ממצה.. מעבר לכך אנחנו משתדלים לעשות את כל פעולות הנגד אל מול תפוז בדרך הכי דמוקרטית שאפשר. ההנהלה מתעלמת מהגולשים ולו רק בגלל שהם סתם גולשים סוג ב' ומגבים את המנהלים בצורה גורפת ומעוררת תמהון ובעיקר שאת נפש. מצטערת לא אוכל להמשיך להגיב היום אך זוהי הבהרה על מה ולמה השביתה.. פרטים נוספים אפשר לקבל במייל או במסנג'ר.. נפגש מחר.
 
מצטרף לשביתה מרגע זה

בהצלחה לכולנו דיקטטורה ברוסיה לא כאן!!! אני חסום שנה בפורום אקטואליה
 

ayb1

Well-known member
גם אני חסום בפורם אקטואליה חלקית

איןמאפשרים לי כלל להגיב (עדיין יכול לפתוח שירשור חדש) וזהמסיבות עלומות כי אף אחד כלל לא טרח להודיע לי למה ?על מה ? . זה כבר מעל לחודשיים. איך שהוא הוספת תגובה -לא מגיב ולא שולח הודעה רק בפורם הזה. והוסםת תגובה מהירה נעלפ לגמרי אבל רק בפורם הזה . כך שאני מנוע לחלוטין מהאפשרות להגיב שם זה כמובן גורם לי לחוסר רצון גם ליפתוח שם שירשורים שאנני יכול להגיב לעונים. למרות פניות למנהל כל שזכיתי זה לחוסר התיחסות מוחלט מצידו.
 

shy-1

New member
אינך חסום שם(גם לא חלקית), כנראה

מדובר בתקלה של 'תפוז', פנה אליהם. אללה מעאק.
 

ayb1

Well-known member
פניתי כבר כמה פעמים והם מיתעלמים

למי עלי לפנות שאיננו מתעלם!!! מכיר מישו כזה ????
 

shy-1

New member
רק לתמיכה הטכנית שלהם.

מכיר את משה, זה שמוכר פיתות? סתאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאם
 
למעלה