למען האהבה

ל י M ו ר

New member
למען האהבה

אז מה הייתם מוכנים לעשות למען אדם שאתם אוהבים? סיימתי לצפות בסרט מליון דולר בייבי, סרט שמשאיר עם המון מחשבות ובעיקר דמעות. ושם אחד השחקנים מתבקש לנתק מישהי ממכונת החייאה, נזכרתי איך כשסבתא שלי גססה עם כל הקושי לקבל שהאדם הכי אהוב לי יילך התפללתי שהייסורים ייגמרו לה. לנתק אדם אהוב ממכונת החייאה לתת לו את טיפת הכבוד האחרונה יודעת שאני הייתי עושה זאת ורוצה שיעשו זאת עבורי. ואתם?

G a v ® i e L

New member
לאאאא !!!!! ../images/Emo46.gif

למה גילית את הסוף ??!! יווו, כמה שהרסת לי עכשיו ! איזו חוצפה ! רואה סרט אחד בשנה וכבר רצה לספר לחברה. גבריאל, שכבר ראה פעמיים את הסרט, למעשה. ולמעשה, אוהב את לימור וסתם מתגרה, לפני שמכבה את המחשב והולך ל____.

ל י M ו ר

New member
מי מגלה../images/Emo3.gif

את התשובה לא גיליתי ליצן

לנתק

להתנתק מהחיים זה חלק מהסרט. אני יותר התרגשתי מההתעקשות שלה להתחבר לחיים. עבורה לא היו חיים לפני האיגרוף. עבורה האיגרוף היה החיים עצמם. והיא התעקשה. התעקשה להתאמן למרות התנגדות אביה והתנגדות המאמן, התעקשה למרות הזלזול של כולם, תעקשה לחיות כמו שהחיים עבורה. והצליחה. במעט הזמן שהיא התאגרפה היא הצליחה לחיות את חייה (כמו שהיא רואה אותם)במלואם. מה שרבים מאיתנו רק מקווים לעשות ובפועל לא מצליחים גם עד גיל 90. עבורי זה סיפור מרגש על לחיות את החיים.

ל י M ו ר

New member
מסכימה

בהחלט סיפור מרגש על לחיות את החיים, אבל הדילמה הזו של לנתק או לא מרגשת אותי כל פעם מחדש.

כן או לא

זו שאלה כזו, האם לא להיות אנוכיים והסכים לצורך של המבקש למות. או להיות אנוכיים ולחשוב על הרצון שלנו שהוא ישאר חי. לא חושבת שיש לי תשובה תהורטית לעניין.

לביאה11

New member
למען האהבה, למען אוהבינו ואהובינו

כל דבר שהייתי חושבת שיכול רק להואיל לצד השני. עשיתי כמה צעדים דרסטיים בחיי ולו רק כי חשבתי שזה לטובה. לפעמים גם לא עשיתי, רק למען טובתו או טובתה. ויהיו כאלה שירימו גבה או שתיים אבל רק אני ידעתי שזה מאהבה

למעלה