למעלה משבוע אחרי....

keren1glasner

New member
למעלה משבוע אחרי....

לא הרגשתי וכבר עבר למעלה משבוע מהניתוח...מה שהכי קשה לי בהחלמה זה ההמתנה. צריך המון סבלנות... תודה לכל החברים המקסימים שעוזרים לי להעביר את הזמן לפני שאוכל לחזור לשגרת חיים ולחדר הכושר... רק עכשיו אחרי הניתוח אני מתחילה להפנים את השינוי שעברתי, ולהצליח לאהוב את עצמי מחדש.

pomelit

New member
שבוע מרגיש כמו המון זמן וכמו כלום ../images/Emo13.gif

איך את מרגישה? איך החזרה לתזונה יותר ויותר שפויה?

keren1glasner

New member
אני מרגישה הרבה יותר טוב:)

הניתוח עבר בהצלחה אודות לרופא המדהים שלי! חוזרת לאט לאט לשגרה היומיומית ומקבלת תמיכה רבה:) וזה נותן לי כוח רב

אופירA

New member
מנהל
לא כדאי לך להסביר את עצמך

ולרכוש בחזרה את אמוננו? להיות חברה בקהילה היפה של הפורום הזה? סתם לכתוב הודעות לא אותנטיות שאף אחד לא מאמין להן? חבל להיות בפורום כזה ולא להשתתף בתמיכה ההדדית. להיות מנותקת, לא שייכת, לא קשורה...

sher691

New member
חצי שנה אחרי...

חשבתי שאחרי חצי שנה ובכמות המינימלית שאני אוכלת כבר אהיה סטקה... ירדתי רק 27 קילו מתוך 45.. מתסכלללל

אופירA

New member
מנהל
חצי שנה אחרי מה?

ניתוח טבעת? שרוול? מעקף? פה דיברו בכלל על ניתוח עודפי עור. לא הבנתי מה זה סטקה... 27 קילו בחצי שנה זה לא רק, זה המון. 27 קילו יורדים בשנה בניתוח טבעת. אבל גם בשביל שרוול/מעקף זה המון בחצי שנה. עודף משקל של 45 ק"ג זה לא עודף של 80, ו-27 מתוכו זה 60%. זה ה-מ-ו-ן לחצי שנה. להיות מתוסכל מציפיה מוגזמת ולא ריאלית - זו בחירה. מאחלת לך לבחור בחירה הפוכה. אני ירדתי 25 קילו בשנה ראשונה, והייתי מאושרת עד הגג. 3 ק"ג יותר ממה שציפיתי. היתה לי ציפיה ריאלית, אז היא התממשה מעבר לציפיות, וכך חסכתי לי תסכול. בהמשך ירדתי עוד 9 ק"ג, ונעצרתי עם ירידה של 34 ק"ג, שהם 85% מעודף המשקל. אני מאושרת עד השמיים על כך. אנשים התעלפו מאיך שאני נראית כבר בירידה של 25, הם לא היו עומדים בקצב מהיר יותר.

pomelit

New member
זה קצב מאוד מאוד מהיר

את מדברת על ממוצע של קילו בשבוע כבר חצי שנה. יכול להיות שהבעיה היא שציפיות לא כל כך ריאליות, אבל זה נשמע קצב מאוד מאוד מהיר. להיפך, יש סיכוי לא בלתי סביר שעוד מעט הקצב יואט ותגיעי גם למישורים ללא ירידה. תני לעצמך מרחב מחיה. 27 קילו להערכתי זה 5 מידות פחות בבגדים. זה הישג מדהים. תהני ממנו

shery20

New member
זה קצב מעולה..

תסתכלי על חצי הכוס המלאה, אני ירדתי 20 בחצי השנה האחרונה ומאוד מאוד מרוצה..

2יהודית5

New member
מה השם שלך בעבריית

נאני עשיתי ניתוח לפני שבוע אצל אבינוח אצל מי את עשית ניתוח ומה השם שלך

שמחה37

New member
הי קרן (בהנחה שזו את)

נשמח לשמוע איזה ניתוח עברת מי הרופא אנחנו כבר יודעים
כאחת שעברה פלסטיקה משולבת אני יודעת להגיד ממרחק של זמן (כמעט שנתיים לא המון אבל גם משהו) שזה אחד השיעורים הטובים והרעים שלי בחיים. אז אם יש לך קצת כוח לפרט לנו קצת יותר נשמח לשמוע. מבטיחה שמאיתנו תשמעי הרבה מילות עידוד ותמיכה כאן זה בית שיודעים על מה את מדברת. שמחה

למעלה