למעין...

charmingirl

New member
למעין...

מה קורה? בכל אופן, אתמול הייתי במועדון סלסה והיה נורא נורא כיף... ועכשיו הבנתי לאיזה ריקוד התכוונת "סקסי" עכשיו אני יודעת (בערך) לרקוד אותו.... אבל יותר אהבתי את vampiros... יותר יפה.... וגם לטינוס נחמד..... אוקי....זהו רק רציתי להגיד לך את זה... ביי ביי עדי

עדי ../images/Emo13.gif

אחלה!! נכון vampiros באמת יותר יפה.. והריקוד "הסקסי" יותר נכון קוראים לו : La Bomba ת´אמת אהבתי את השיר יותר מהריקוד..
אבל יש איזה שיר אחד מזה פצצה קוראים לו: fruta fresca אהבתי...
LOVE מעיין

charmingirl

New member
מה לי ולשמות?? חח... נאדה!

אבל אם את אומרת אני מאמינה... לחברה שלי יש מלא דיסקים של סלסה... ואולי אני אקנא את la bomba את יודעת איזה שירים יש שם? נדמה לי שזאת את שאמרת שקנית. לא שזה יעזור לי אבל... אני רוצה לדעת
love u! עדי...

כן זאת אני שקניתי את הדיסק...

השירים שיש שם זה... 1) fruta fresca (מתה על השיר הזהההה!!!) 2) la bomba ("סקסי").. 3) salome (השיר הזה הופיע בבובה פראית בפרק של ה-"קרנבל"..) 4) she bangs (ריקי מרטין <לא סובלת אותו!!!> בספרדית)... 5) suavemente 6) una noche mas 7) ciega sordomuda 8) la vida es un carnaval 9) regresa a mi (של טליה..) 10) tres gotas de agua bendita (של גלוריה אסטפן)... 11) robi-rob´s boriqua anthem 12) asi 13) juliana 14) como baila 15) solo se vive una ves 16) cassanova 17) toma que toma 18) no mes ames (של ג´ניפר לופז ומארק אנטוני)..

charmingirl

New member
אה... חשבתי שיש שם אולי

ת´שירים של הסלסה.. ת´ריקודי שורות וזה. אבל רק סקסי.. אוקי תודה בכל אופן!! love עדי

פאני1

New member
שלום..

בנות, גם אני מתה על סלסה!!! והשיר ( והריקוד הכי גדול ) זה LA BOMBA ! למעשה אני שומעת אותו כרגע... איפה יש מסיבות סלסה ? אני מתכוונת באיזור הצפון בסביבות עכו ? אתן אולי מכירות ?

למעלה