למעין לגיא וחבר´ה

jess ועוד

New member
למעין לגיא וחבר´ה

אני מצטערת שאני מוחקת הודעות של גיא ומעין זה לא המקום לריב אנחנו מנסים לעשות פה בית שיהיה כיף להיות בו ולא לבוא ולראות מריבות זה בסדר שאתם לא מוצאים משותף אבל לא על דפי הפורום בבקשה אתם מתנסחים בצורה של מריבה של ילדים בני 4 אז לא פה אם זה היה בוגר מבין וסוגר קצוות בלי כל מיני כינוים ושמות "חיבה" סבבה בבקשה אל תריבו פה תרימו טלפון סגרו בינכם ואם לא מתאים לסגור תשאירו פתוח אבל לא פה תודה

mariana

New member
אני מצדיקה אותך לגמרי

אבל לא למחוק הודעות של מעיין שהיא מנסה לעזור או כל מה שלא קשור לגיא. זה מה שרציתי לבקש ממך מלכתחילה מה איתך? אוהבתתתתת מרין

jess ועוד

New member
אלו מה פתאום

אני מתה על כולם גם על מעין וגיא שמתנהגים כמו
ועכבר אבל יש גבול ... אני אחלה בבית נחה לי כבר יום שלישי מרוצה חבל"ז

mariana

New member
נחה נחה

אבל לפורום בקושי ניכנסת סתםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםם אני שמחה שלקחת חופשה מעבודה זה יעשה לך טוב לנוח ולהיסתובב קצת, אולי חנויות רק שלא תשתעממי. אוהבת מרין

mariana

New member
בינתיים חייה

מה שלומך? איך המרגש? אני קצת יותר טוב מחפשת דרכים כדי לגרום לעצמי להישתעשע. ומתחילה לפאנח כל דבר בצורה שונה ואז מגיע כאב לב ועוד פעם בכל מהתחלה. יש התפתחויות מסויימות? תספרי לי שיהיה לי מה לעשות. אני עוד 10 דקות זזה, אז אם את יכולה להיזדרז אני אשמח. אוהבתתתתתתתתתתת מרין

GALI02

New member
ביינתים אין

וזה קצת מאכזב אותי. גם נחת עליי מצב רוח קצת כבד. אני מקווה שהוא יעבור כבר. אוף! מה את מציעה לי לעשות? יש לי ממש הרגשה כזאת של כבדות. יש לך הצעות? מקווה שאת עדיין כאן בכלל. גילי

jess ועוד

New member
נחה אומר במיטה

הוראות של הרופא מה לעשות ???? היו לי קצת צירונים (צירים קטנים) וזה עדין מאוד מוקדם אני רק בחודש שביעי אז הרופא אמר לשכב לנוח לא לטייל לא חנויות לא כלום בגלל זה ...

StormLord

New member
מן הסתם גסי אני ביקשתי ממך למחוק

מן הראוי שזה לא מתאים לפה רק חבל שהיא הפכה תפורום שהיא טוענת שהיא אוהבת למגרש פרטי כדי להכנס בי בגלל השנאה שהיא נוטרת לי ולחברים שלי אבל שיהיה....... אבל חפיף לא ממש תראו אותי הרבה ומרין אם את לא ראית מה היה לפני שביקשתי מגסי למחוק אז זה די ברור שתיהיה לטובתה אבל חפיף הפורום הזה צריך להשאר נקי בישבילכם תהנו

למעלה