לגבי הסוף, הרבה יותר טעים (לטעמי בכל אופן) אם פשוט מכינים אותם היישר במרק. זאת במקום להכין אותם מראש ורק לחמם אותם במרק. כך הם סופחים את טעם המרק וההנאה מהקניידלך (שאגב אסורים עד פסח עצמו) גדולה פי כמה.
לגבי הסוף, הרבה יותר טעים (לטעמי בכל אופן) אם פשוט מכינים אותם היישר במרק. זאת במקום להכין אותם מראש ורק לחמם אותם במרק. כך הם סופחים את טעם המרק וההנאה מהקניידלך (שאגב אסורים עד פסח עצמו) גדולה פי כמה.
נכון, אבל מבחינת ההתארגנות מאוד מקל לשלוף קניידעלעך מוכנים ולצקת עליהם מרק. אם לא מכינים אותם במרק ממש לפני ההגשה, הם מעכירים את המרק, ואם מפרישים כמות מהמרק להכנת קניידעלעך, גורעים מכמות המרק...
נכון, אבל מבחינת ההתארגנות מאוד מקל לשלוף קניידעלעך מוכנים ולצקת עליהם מרק. אם לא מכינים אותם במרק ממש לפני ההגשה, הם מעכירים את המרק, ואם מפרישים כמות מהמרק להכנת קניידעלעך, גורעים מכמות המרק...
צודקת! לטעמי מרק עוף צריך להיות צלול ולא עכור, מבשלים
את הקניידלך בסיר נפרד עם מעט מהמרק המקורי ובתוספת מים.
אפשר לחמם אןתם שוב באותו הנוזל, להעביר לצלחות בכף מסננת
ולצקת מעל את המרק.
צודקת! לטעמי מרק עוף צריך להיות צלול ולא עכור, מבשלים
את הקניידלך בסיר נפרד עם מעט מהמרק המקורי ובתוספת מים.
אפשר לחמם אןתם שוב באותו הנוזל, להעביר לצלחות בכף מסננת
ולצקת מעל את המרק.