למעוניינים .........

TCH_ma

Member
- מביאים לרתיחה את המים, המלח והשמן.
- מצננים את התערובת לחלוטין לפני הוספת הביצים.
- את הוספת הביצים ניתן להכין במיקסר.
 

אבי בן 1231

Well-known member
- מביאים לרתיחה את המים, המלח והשמן.
- מצננים את התערובת לחלוטין לפני הוספת הביצים.
- את הוספת הביצים ניתן להכין במיקסר.
כתוב במתכון מצננים, אך אתה בהחלט צודק יש לצנן היטב אחרת נוצרת חביתה בתערובת.
תודה!
 

Harrington

Well-known member
לגבי הסוף, הרבה יותר טעים (לטעמי בכל אופן) אם פשוט מכינים אותם היישר במרק. זאת במקום להכין אותם מראש ורק לחמם אותם במרק. כך הם סופחים את טעם המרק וההנאה מהקניידלך (שאגב אסורים עד פסח עצמו) גדולה פי כמה.
 

uty

Member
לגבי הסוף, הרבה יותר טעים (לטעמי בכל אופן) אם פשוט מכינים אותם היישר במרק. זאת במקום להכין אותם מראש ורק לחמם אותם במרק. כך הם סופחים את טעם המרק וההנאה מהקניידלך (שאגב אסורים עד פסח עצמו) גדולה פי כמה.
נכון, אבל מבחינת ההתארגנות מאוד מקל לשלוף קניידעלעך מוכנים ולצקת עליהם מרק. אם לא מכינים אותם במרק ממש לפני ההגשה, הם מעכירים את המרק, ואם מפרישים כמות מהמרק להכנת קניידעלעך, גורעים מכמות המרק...
 

TCH_ma

Member
נכון, אבל מבחינת ההתארגנות מאוד מקל לשלוף קניידעלעך מוכנים ולצקת עליהם מרק. אם לא מכינים אותם במרק ממש לפני ההגשה, הם מעכירים את המרק, ואם מפרישים כמות מהמרק להכנת קניידעלעך, גורעים מכמות המרק...
צודקת! לטעמי מרק עוף צריך להיות צלול ולא עכור, מבשלים
את הקניידלך בסיר נפרד עם מעט מהמרק המקורי ובתוספת מים.
אפשר לחמם אןתם שוב באותו הנוזל, להעביר לצלחות בכף מסננת
ולצקת מעל את המרק.
 

אבי בן 1231

Well-known member
צודקת! לטעמי מרק עוף צריך להיות צלול ולא עכור, מבשלים
את הקניידלך בסיר נפרד עם מעט מהמרק המקורי ובתוספת מים.
אפשר לחמם אןתם שוב באותו הנוזל, להעביר לצלחות בכף מסננת
ולצקת מעל את המרק.
צודק בהחלט, גם לדעתי, עדיף שמרק עוף יהיה צלול.
 
למעלה