למסירה

שוקולתה

New member
למסירה

חולצות מדיום אבל ניראה קטן חולצות של זרה מכופתרות לא יודעת בנים בנות . קיבלתי לחלק למשפחות

שוקולתה

New member
מקפיצה

החולצות חדשות האישה שנתנה לי דאגה שאנשים ניזקקים שיקבלו אותם אף אחד לא רוצה .האישה שילמה הרבה כסף עלהם .חולצות אופנת זרה

שוקולתה

New member
מקפיצה

מקפיצה ונוספו מיכנסיים מידות 46-48 מידות 44 לנשים מבוגרות וגם חציות במצב מצויין מי שרוצה . נתנו לי לחלק . חולצות גברים מכופתרות לגברים מידה מדיום לארג' ואקסטרה לארג' חולצות לנשים מידות 44-46

נשמח לקבל להוסטל "מקום אחר"

אם יש שינוע מאצלך, אני אעביר להוסטל או תעבירו ישירות לשם (רחוב בזל 16 תל-אביב).

שוקולתה

New member
אמסור לבעלי להעביר תודה לך

שאלה בזל 16 זה ליד אלנבי רוצה לדעת . כי הוא מיסתובב באלנבי בתל אביב .

ברכב (או מונית) זה קרוב

וכיוון שלא ציינת באיזה מספר באלנבי, עשיתי את המסלול מ"בזל 16" ל"אלנבי 16": 1. התחל את הנסיעה לכיוון מערב מרחוב בזל ופנה שמאלה לדיזנגוף כעבור 68מ'. 2. בפנייה ה שלישית פנה ימינה לרחוב ארלוזורוב. 3. בפנייה ה שישית פנה שמאלה לרחוב אליעזר פרי. 4. בפנייה ה שניה פנה ימינה לרחוב רציף הרברט סמואל. 5. סע ישר לכיוון דרום מערב על רציף הרברט סמואל ופנה שמאלה ליונה הנביא כעבור 1ק"מ. 6. בפנייה ה ראשונה פנה שמאלה לרחוב הירקון. 7. ופנה מיד ימינה ל. 8. ופנה מיד ימינה לאלנבי. 9. נקודת היעד נמצאת כ-51מ' אחרי הפנייה. 10. אורך המסלול 2.9 ק"מ, זמן משוער 2דקות.

תרקדי

New member
אם כבר "מקום אחר"....

אז תודה לאחותי הקטנה והמדהימה שביחד נסענו היום ל"מקום אחר" ותרמנו להם בגדים מהמזרח (בגדים שאחותי קנתה מהודו ונפאל). אתמול הבאתי להם שקית של בגדים קייצים "רגילים". ובכלל, המקום הזה מקסים ואני מאוד אוהבת לבקר שם.

שוקולתה

New member
שלחתי עם בעלי למסור את החולצות למקום אחר

אמר לי למי אמרתי לא לא יודעת תגיד מהפורום . אז נתן להם .

למעלה