למסירה

La Rose Noire

New member
למסירה

המון משחקי מחשב, כולם מקוריים נגן MP3 של 1GB ספרים 2 דיסקמנים שטיח ריקוד (מתחבר למחשב) תלת אופן (מגיל שנה ומעלה) בצבע ירוק, אבל מתאים גם לבנים וגם לבנות כמה שקיות של בגדי תינוקת (לחודשים הראשונים) סלקל האיסוף מנצרת עילית

ליאורה39

New member
הייתה מישהי שחיפשה נגן כזה לילדה עם מוגבלות א

אולי נירה תשמרו לה

היי

יש לי למי להעביר אצלינו בעיר : שטיח ריקוד המון משחקי מחשב נגן MP3 של 1GB ספרים 2 דיסקמנים שולחת לך מסר .

gorly00

New member
רגע אני מעוניינת להבין אין כאן כבוד כלפי

אנשים אחרים? הרי אני ביקשתי את משחקי המחשב עבור המועדונית - זה כתוב שחור על גבי לבן זה ממש לא מובן ,מה הרעב הזה?

סליחה../images/Emo35.gif למה התוקפנות הזו../images/Emo35.gif

אז אני גם ביקשתי , קרה אסון
אפשר אולי לחלק את הדברים בין כולם אולי
הרי התורמת תחליט למי למסור ובמסר היא כתבה שאת ביקשת ראשונה , אז מה את מתנפלת

אגב,לא מצויין שחור על גבי לבן

שזה עבור ילדי המועדונית. ועד שסוף סוף יש תרומה מנצרת עילית אין כאן שום רעב, אני רואה על הפורום ניתוב תרומות למקומות בארץ , אז העזתי וביקשתי לטובת ילדי העיר, זה פסול בעינייך
מה הפלא שתורמים מדירים רגליהם מכאן.

gorly00

New member
לא הבנתי מה הקשר שהתרומה

מעירך , הרי תמיד את מקבלת תרומות מכל הערים בארץ , גם בקריות אין הרבה תרומות אני לא התנפלתי פשוט כתבתי לך שזה לא מכובד כל פעם שמישהו אחר מבקש תרומה מסויימת לבקש אחריו את אותה תרומה ואף לכתוב ולשכנע שזה לבני עירך, אין לי שום בעיה לוותר אם זה כל כך חשוב לך, אך צריך רק לבקש ולא להתעלם מכך שמישהו אחר ביקש לפנייך! מעט כבוד הדדי ודרך ארץ בין אנשים לא מזיק,

לימ3 ביקשה שטיח ריקוד אחרי , לכעוס עליה../images/Emo35.gif

תזכירי לי רק איזה תרומות אני מקבלת מהארץ. וכאן תם הדיון שלי איתך כי זה לא יוביל לשום מקום. כמו שכתבתי ,במסר התורמת אמרה שאת ביקשת ראשונה.

שוקולתה

New member
היתי רוצה תלת אופן מגיל שנה

מי שלוקח יכול לקחת גם עבורי לשמח אימא שתראה את הבן שלה אחרי שאיבדה בן אחד .

La Rose Noire

New member
בקשר לסלקל ולתלת-אופן

התורמת היא חברה שלי, לא אני, אני צריכה לבדוק עם היא עדיין לא מסרה אותם

למעלה