למסירה

ella59

New member
בוקר טוב ירושלמי..תיכנס בבקשה../images/Emo23.gif

היי שבת שלום..
אני נורא מצטערת ומבקשת סליחה אבל חייבת לרשום כאן דרך הפורום רציתי שידעו ויראו כולם שאנו באמת מנסים לעזור גם לרחוקים..מכל הלב חמוד אני רואה שאתה תמיד רושם ..רוצה אבל אין לי שינוע אני מבינה אותך וזה נורא קשה..אבל עלייך להבין.. שינוע של בגדים ודברים קלים ..אולי עוד אפשר למצוא מי שישנע לך לירושלים כמו שעושים כאן הרוב מנסים להעביר ממקום למקום עד ליעד הרצוי. אבל דברים גדולים כמו רהיטים..אין אפשרות לשינוע..אז אם אתה רוצה משהו.. עלייך למצוא שינוע הוא הובלה..כי לא קל לשנע רהיטים ברכב פרטי או במזוודה באוטובוס.. צר לי חמוד אין לי כוונה רעה לפגוע ..אבל זאת המציאות..גם אני ויתרתי על דברים שרציתי לשנע לירושלים אבל בגלל השינוע הרחוק ויתרתי..מה לעשות לא קל למצוא שינוע עד ירושלים..לכן עדיף אולי לחפש דברים למסירה רק באיזור ירושלים שיהיה לך יותר קל ואני לאחרונה מעתיקה הרבה דברים מאתר אגורה גם באיזור שלך..תיכנס ותיראה. כי האמת ..לא כך כך נעים לקרוא כל פעם מחדש..רציתי אבל אין לי שינוע.. אולי כדאי ויותר נעים לרשום ..אולי יש שינוע לירושלים..במקום אני רוצה אבל אין לי.. זה לפעמים נורא מביך את האנשים..שהם לבטח נורא רוצים מכל הלב לעזור.. אבל קשה למצוא שינוע עד ירושלים.. תנסה למצוא מישהו מירושלים שיסכים לעשות לך שינוע כל פעם שתירצה משהו.. ובמידה ויש רק אז לרשום שאתה רוצה..אפילו במחיר סימלי..תחשוב על זה ירושלמי חמוד לא להיפגע אני רק מסבירה לך מה צריך לעשות.. שיהיה לך יום מקסים ושבת שלום

שוקולתה

New member
תאמין לי אני צריכה למישפחות בדרום

כל מיני מכשירים והם זקוקים מאוד מ אוד. וגם לי אין שינוע מה לעשות . אני מחכה לראות איזה איזור יפנו דברים בדרום ונראה מה אוכאל לעזור. אתה יודע מישפחות עם מקרר שמקלקל את כל האוכל ואין להם כסף לתקן. ועדיין נישארים ככה . ועוד ועוד דברים אפילו מכונות כביסה שלא סוחטת. או לא מכבסת הרתחה. אתה יודע מזה מישפחה ואין להם כסף לתקן. ונישארים ככה. הם מקבלים את זה ומטפלים בדברים יותר חשובים סליחה . אז תראה ירושלמי יש עוד הרבה שאין להם שינועים .

שוקולתה

New member
גם לי עם היה שינוע לבאר שבע היתי רוצה

את שולחן אוכל וכיסאות .כי אין להם למישפחה אבל הם מחפשים קטן עם יהיה אשמח מאוד . כי הבית שלהם קטן

למעלה