למסירה ספרי קריאה לילדים גן -א' משחקי קופסא לגילאי גן - ב' ים של קלטות וידאו
מ מאמינה בו New member 11/7/07 #1 למסירה ספרי קריאה לילדים גן -א' משחקי קופסא לגילאי גן - ב' ים של קלטות וידאו
מ מאמינה בו New member 11/7/07 #4 עוד למסירה שקית ענקית של בובות פרווה איכותיות וכריות קטנות של דיסני
S sagilgul New member 11/7/07 #7 מאמינה, אפשר את הכריות של הדיסני ? אשמח להגיע היום. אחרי 21:00 ? כי לפני את לא יכולה אני יודעת
O omer המקורית New member 11/7/07 #5 טל טל, אם ישארו משחקים וספרים שלא תצטרכי אשמח עבור הגן התקשורתי. דניאלה
S sagilgul New member 11/7/07 #10 היום אני אוספת בשביל מדי המקורית את הפריטים : עגלת בובה בובות בובות פרווה בשבילי : כריות של וולט דיסני אני שולחת מסר למאמינה בו
היום אני אוספת בשביל מדי המקורית את הפריטים : עגלת בובה בובות בובות פרווה בשבילי : כריות של וולט דיסני אני שולחת מסר למאמינה בו
מ מאמינה בו New member 11/7/07 #12 לכל שולחי המסרים אשמח לתת למי שיגיע ראשון אפשר להגיע מעכשיו ועד הערב לא אהיה בין 18-20 בבית אשמח לחלק בין כמה משפחות
לכל שולחי המסרים אשמח לתת למי שיגיע ראשון אפשר להגיע מעכשיו ועד הערב לא אהיה בין 18-20 בבית אשמח לחלק בין כמה משפחות
T Tal Tal4 New member 12/7/07 #19 |אין לי שינוע.........יש מישהו שיכול להועיל ? אם לא-אני מוותרת.........