למסירה תרופות ...

למסירה תרופות ...

שלום, יש לי מספר תרופות שעדיין לא פג תוקפן למי שרוצה - קצת כוריגון, מנוגון, דקפפטיל, ופרוגינובה. יש לי עוד שפג תוקפן בחודשים האחרונים, ולכן נראה לי שאותם אזרוק. אני בתל אביב. שירי

i p e r e t z

New member
תודה אין לי צורך אך אני

מ ק פ י צ ה
לך

תרופות

בפרום הריון יש מישהי שטענה שהיא בבעיה כספית ושאלה אם יש למישהי תרופות שהיא לא צריכה אז אולי אפשר לחבר בינכן תנסי להכנס אולי לשם הריון לאחר טיפולים

ים אבן

New member
ועוד הורמונים, ברמת גן:

מנופיור [כמו מנוגון] - 4 אמפולות, צטרוטייד 3מ"ג, גונל אף - 9 אמפולות, ג'ינרה - קופסא חדשה, ג'סטו - 9 אמפולות, סופרפאקט - בקבוק מלא להסנפה, פרדניזון -12 כדורים, פיוריגון -2 אמפולות, דקא פפטיל 4קופסאות. זאת רשימת המכולת להיום. מקסימום הצמחים בגינה מאוד יישמחו.

מנגון למי שצריכה בצפון

יש לי 2 - 3 אמפולות למסירה שעוד לא פג תוקפן אז בבקשה צפוניות.

orel06

New member
../images/Emo53.gifצריכה עזרה דחוף........

בבקשה...למי שנמצאת בצפון התחלתי לפני מס' ימים בלקיחת חומר טהור חדש
אז אחרי הגונל והמונוגון ( דרך אגב למי שצריכה גם לי יש כמה כאלו במלאי ) עכשיו אני מנסה את ה PUREGON ולפני יומיים כאשר לקחתי את התרופה מבית המרקחת , הרוקחת אמרה שנגמר להם המלאי ושיגיעו אמפולות רק ביום חמישי( אז היא ציידה אותי ליומיים הראשונים ושלחה אותי לדרכי. והיום , כאשר התעוררתי בבוקר גיליתי שביתה
מה עושים? אני אמורה לקחת שני אמפולות - אחת של 100 מ"מ והשניה של 50 מ"מ. ואף אחד מבתי המרקחת ששאלתי באיזור לא מתעסק עם התרופה הזו גם לא סופר פארם או ניו פארם
מה עושים??? נ.ב מישהי בעבר הזריקה את החומר הזה? כי הוא שורף לי מאד דקות ארוכות אחרי שאני מזריקה אותו . האם גם לכן זה קורה?

פינקי33

New member
מצטערת, לא מהצפון וחבל כי יש לי

בבית... בכל מקרה לא זכורה לי תגובה יוצאת דופן, ההרגשה בדיוק כמו כל שאר הזריקות.

orel06

New member
פיניקי תודה רבה בכל אופן

על ניסיון העזרה. ובנוגע לפירוגון. ( אני יודעת שלגופי יש מוזיקה משלו - והוא עושה ככל העולה על רוחו) היית צריכה לראות איזו פריחה הייתה לי במנוגון)--ממש שדה מוקשים. ממש שורף לי כל המקום אחרי ההזרקה למשך 15 דקות. ורק כאשר אני מפזרת את החומר ומעסה את המקום , אני מתחילה להרגיש בנוח לאט לאט . מוזר???

נועם@בת

New member
הפיוריגון יכול לעשות צריבות איומות

נסי לחמם קצת את אמפולות הממס בכף היד או בחזירה לפני הכנת החומר. אם זה לא עוזר, כדאי למרוח משחת אילחוש EMLA שתרדים את המקום לפני ההזרקה. נועם

אין לי את התרופה

אבל אם תגידי בזבולון שאת מטופלת של IVF ואת צריכה את התרופה המסוימת הזאת יפתחו לך. ככה עשו לי היום

orel06

New member
באמת?????

את מייעצת לי שלמרות השביתה לגשת לשם?? יש שם אנשים?? רוקחים?? מישהו?? כי בטלפון איש לא עונה !!!

את יכולה בהחלט לנסות

אני הייתי בלין והתקשרו להגיד שאני בדרך ועוד כמה אנשים היו בדרך. תנסי לשקר לשומר ולהגיד לו ששלחו אותך מלין בבוקר ולא יכלת להגיע אז את מגיעה עכשיו.

orel06

New member
טוב תחזיקו לי אצבעות

אני הולכת לשקר ( ואני מז'ה גרועה בשקרים
)

גם לנו עשו את זה היום ../images/Emo13.gif

אמנם זה היה עבור תרופה נוגד קרישה (קלסיפרין, שניתן להשיג אותו רק שם) והיינו על המזרק האחרון. דני, הרוקח אמר שהוא פותח רק למקרים דחופים והיינו כזה מאחר מבלי, הזריקה הזאת פילפלת
מתאשפזת עם אינפוזיה
. כדי לנסות.

orel06

New member
לא לא נתנו לי../images/Emo5.gif

הגעתי ב 17:00 ולא היה שם איש. כל הקופה הייתה ריקה מאדם מלבד המנקות. ( באה בחורה בחודש תשיעי עם לחץ דם גבוה ולא היה בכלל מי שיסתכל עליה
) בינתיים, השגתי "בקומבינות" אמפולה אחת של 100 ממ , ו50 אחת הייתה לי בבית - סה"F 150. הייתי חייבת אחת של 100 כי השבוע בטעות , חתכתי את עצמי בשעה שניסתי לפתוח את האמפולה ומרב "עדינות" ניפצתי אותה בין ידי. הזכוכית נפלה פנימה והייתי חייבת לזרוק לפח. אני מאד מקווה שמחר הם לא יישבתו , אחרת אני ממש אשתגע מעצבים. לא מספיק ההזרקות האלו, שהם מוסיפים לנו כזה מתח נפשי? מלח? תגיד? אפשר לאמץ אותך לפעם הבאה שתגיד לדני שגם אנחנו חייבים אחרת מאשפזים אותנו עם אינפוזיה? ( אני חייבת ללמוד ממך ומחדשה במערכת איך עושים את זה.) מתי נפתח קורס?

למעלה