למסירה- מיטת נוער

למסירה- מיטת נוער

מיטת נוער במצב מעולה!! פלוס ארגז מצעים המשמש גם כמיטה תחתית. צבע לבן. למי שמעוניין, שייצור איתי קשר במסר אישי. (אגב, לצערי, אין לי רכב לכן אין לי דרך להעביר.) אני גרה באיזור המרכז.
 
קרינושנוש-אני לא יכולה להתאפק יותר

לא יודעת אפוא המנהלות ומה הן קוראות או לא, אבל! אני בתחום הזה מטבע המקצוע שלי, ואני עוד לא ראיתי ילד בן 4 שהועברו אליו כל כך הרבה דברים אני סופרת בחודש האחרון כל יום כמעט מעבירים אליו, אני קצת עוקבת אחריכם מיום שהפורום קם ומעריצה את העבודה כאן מדהים מאוד ויותר מפעם אחת הפניתי לכאן אנשים והם נעזרו בכם. אבל אני לא יכולה שלא לתמוהה אני קוראת כאן כמה את אוספת ובסופו של דבר כותבת לילד בן 4 אני סתם תוהה האם הילד הזה גר בבית כל כך גדול? או מה? אשמח אם תעני ואבין אם לא תעני אבל לא יכולתי להתאפק.
 

ניגונים

New member
מה זו הקינאה הזו ??

ואם את קוראת פה אז וודאי קראת גם את ההודעות הראשונות לגבי האמא והילד הזה, שממש ממש אין להם שום דבר בבית והם באו מרקע קשה, וקרין לקחה על עצמה לעזור להם. אז מה כל כך כואב לך ???
 

jole

New member
../images/Emo124.gifלעצור את כדור השלג

טונים כאלה לא יולידו שרשור חיובי. כל אחד רשאי לדעתו וספיקותיו אולם עלינו להעלות את אלה בזהירות ולבדוק אלף פעמים לפני שאנו מפנים אצבע מאשימה כלפי מי מהעושים במלאכה כאן. אנא לא להיכנס להתנצחויות. דברים אלה אפשר לברר במסרים, ובמקרה הצורך ליצור קשר עם המנהלות להמשך טיפול. לא רוצה שנחטא כלפי אף אחד בכדי שלא נכרות את הענפים עליהם אנו יושבים.
 
הרשי לי להגיב מבלי להתפרץ

אני לא יודעת מה בדיוק יצא לך לקרוא, אבל הרשי לי לחדד מס' דברים: ראשית כל, האם המוכה ובנה, הגיעו לאיזור המרכז עם 4 תיקים. זה הכל. אני החלטתי שמן הראוי לנסות ולעזור להם ונעניתי בתגובות מאוד חמות מצד חברי הפורום.אני אישית עזרתי מכספי שלי לעזור לאם להתמקם, הבאתי לה מקרר ומיקרו, עזרתי לה לקנות אוכל. הפורום עזר לי בתרומה של שטיחים, טוסטר אובן, כלי מטבח, מעט בגדים, מוצרי קוסמטיקה כמו שמפו ודיאודורנט, זה הכל. לגבי הילד שהגיע לבית החדש עם 3-4 מכוניות צעצוע, הוא קיבל ממני אישית כמה מכוניות, כי זו האהבה הגדולה שלו ומחברי הפורום קיבל צעצועים, ספרים, כמה בגדים ובעיקר המון אהבה. את המיטה אני מבקשת כבר המון זמן ולא קיבלתי כלום עדיין, לאם הצלחתי להשיג מזרון זוגי, עדיף על הסוג של מחצלת שישנה עליה קודם והילד ישן על ספה. אין ספק שתנאים אופטימליים אין להם. אבל הם התקדמו, הבית שלהם קיבל צורה ומבתי ריק הוא הפך לבית מלא יחסית ונעים. אני לא יודעת במה את עוסקת, אבל עצם הטענה מעליבה עד דמעות. אני משקיעה את כל כולי בעשייה, בעזרה לאנשים לא רק בפורום הזה, למדתי לתת אהבה וחום לאנשים שחסר להם, אני לא מתעסקת בהתחשבנויות מי קיבל מה ולמה.כל אחד יקבל מה שמגיע לו ומה שהוא זקוק לו. גם לי יש סיפור אישי משלי שהוביל אותי לעשייה הזו, אולי יום אחד אשתף אתכם, אבל אינני מבינה מדוע אני צריכה לקבל כזו הערה בפורום טוב שכזה.
 
מצטערת פנינה, הייתי חייבת להגיב!

הרגשתי צורך לענות אחרי שמצאתי עצמי בוכה מול הודעה טיפשית כזו.
 

תימולש

New member
קרינושנוש את מקסימה,וכל הכבוד לך

על ההשקעה והתמדה לאם ולבנה,אני בטוחה הם מעריכים אותך ואת העמידה האיתנה לצידם. אני מצדיעה לך על מסירותך וצר לי שאת נאלצת להתמודד עם תגובה כמו הנ"ל שעוד מגיעה מפי עובדת סוציאלית - מיותר!
 
פעם שניה לא לשרשר יותר-הנושא

סגור. קרין לא מכבודך אפילו להתייחס שלא לדבר על לבכות. אז זהו אם השרשור הזה יימשך הוא פשוט ימחק. פנינה
 
למעלה