הרשי לי להגיב מבלי להתפרץ
אני לא יודעת מה בדיוק יצא לך לקרוא, אבל הרשי לי לחדד מס' דברים: ראשית כל, האם המוכה ובנה, הגיעו לאיזור המרכז עם 4 תיקים. זה הכל. אני החלטתי שמן הראוי לנסות ולעזור להם ונעניתי בתגובות מאוד חמות מצד חברי הפורום.אני אישית עזרתי מכספי שלי לעזור לאם להתמקם, הבאתי לה מקרר ומיקרו, עזרתי לה לקנות אוכל. הפורום עזר לי בתרומה של שטיחים, טוסטר אובן, כלי מטבח, מעט בגדים, מוצרי קוסמטיקה כמו שמפו ודיאודורנט, זה הכל. לגבי הילד שהגיע לבית החדש עם 3-4 מכוניות צעצוע, הוא קיבל ממני אישית כמה מכוניות, כי זו האהבה הגדולה שלו ומחברי הפורום קיבל צעצועים, ספרים, כמה בגדים ובעיקר המון אהבה. את המיטה אני מבקשת כבר המון זמן ולא קיבלתי כלום עדיין, לאם הצלחתי להשיג מזרון זוגי, עדיף על הסוג של מחצלת שישנה עליה קודם והילד ישן על ספה. אין ספק שתנאים אופטימליים אין להם. אבל הם התקדמו, הבית שלהם קיבל צורה ומבתי ריק הוא הפך לבית מלא יחסית ונעים. אני לא יודעת במה את עוסקת, אבל עצם הטענה מעליבה עד דמעות. אני משקיעה את כל כולי בעשייה, בעזרה לאנשים לא רק בפורום הזה, למדתי לתת אהבה וחום לאנשים שחסר להם, אני לא מתעסקת בהתחשבנויות מי קיבל מה ולמה.כל אחד יקבל מה שמגיע לו ומה שהוא זקוק לו. גם לי יש סיפור אישי משלי שהוביל אותי לעשייה הזו, אולי יום אחד אשתף אתכם, אבל אינני מבינה מדוע אני צריכה לקבל כזו הערה בפורום טוב שכזה.