למסירה (בצער רב)

למסירה (בצער רב)

חתול ג'נג'י חמוד מחוסן (+עבר תילוע) מטופל נקי (מן הסתם, זה חתול, לא?) בלי הרבה פרווה (פרווה קצרה) מחונך, (כולל צרכים בארגז חול משלו) אוהב ילדים עם כל הציוד (אוכל, ארגז חול, צעצועים, פנקס חיסונים, מתקן גירוד, קערות אוכל)

touti

New member
ברוכה הבאה../images/Emo140.gif

ספרי קצת על עצמך:) למה מוסרת את החתול?עושה רושם שאת קשורה אליו

הגדולה

מפחדת ממנו (לא ברור למה) הוא במת חמוד לא הרבה זמן אצלי חשבתי.. קיוותי... לא הולך היא (בת 4.5) טענה, בצדק, שגם היא גרה פה וגם לה מותר להחליט אין סיבה שהילדה שלי תסתובב מפחדת בבית ואין מצב שאני מעבירה אותה עכשיו סדנא לטיפול בחיות קודם שתפסיק לפחד מאבשלה אח"כ נטפל בפחד מבעלי חיים על 4

odery

New member
היא יפה נורא,גם השניה חיננית להפליא

תגדלי אותן בנחת

מלודי6

New member
הזכרת לי עכשיו את

"טייגר" – החתול שהיה לי, ושגם זכיתי לראות את המלטתו. אחח...כמה יפה הוא היה – ג'נג'י, מלא פרווה, אפילו ידע לקפוץ על ציפורים. אחרי שעיקרנו אותו – הצטערנו. כמה מסכן, יפה כזה, יכל להתפרפר כמו שצריך ולא איפשרנו לו, שלא נדבר על החתולות שלא יכלו לומר "תעשה לי גור". מת בשיבה טובה, לאחר 13 שנה של חיים. יהי זכרו ברוך. * חבל רק שעם הזמן פיתחתי אלרגיה לחתולים

ותשחק

New member
אני מאוד רוצה חתול,

אבל אין לי מושג איך מגדלים אחד כזה בבית, בלי חצר. אשמח לפרטים. ותשחק.

ותשחק

New member
מעולה.. אהלן דנידין!

רק עכשיו הגעתי לפה, ועדיין יש לי מה לעשות..

ותשחק

New member
נעלמתי להרבה ימים..

אני לא מספיקה גם לעבוד בחוץ, בבית, וגם להיות פה.. בצער רב.. וגם זה היה שבוע מעייף..

ותשחק

New member
לזרוק מילה..

זה לא "מספיק" בשבילי כידוע.. הייתי שמחה להיות כאן יותר מזה, ולהגיב לעומק.. :), אבל כרגע זה המצב.. :) אבל תודה, דנידין-דון-דין..

ותשחק

New member
כשאני פה, ודאי..

זה ממכר. וגם קצת התאהבתי, רק בנשים שפה כמובן... :)

למעלה