למנוע משבר

murphy

New member
שכחתי משהו חשוב

אז זה בסדר שנכנסתי לפורום להתייעץ? ואולי יש לך בכל זאת עצה בשבילי?

murphy

New member
את הבנת את הכל הפוך זה פשוט מדהים

אוקי זכותך להיות רגועה אם תדעי שבעלך לא יוצר קשרים חדשים עם נשים. הגברת מהאיסיקיו נפרדה מחבר שלה בלי קשר לשיחה איתי - היו לה בעיות מסויימות איתו שממש לא קשורות אלי השיחות שלנו ממש לא אינטימיות - גם אין לי מושג איך הבנת את זה, אמרתי ההיפך שדווקא בגלל שלכל אחד מאיתנו היה בן זוג השיחות שלנו היו על מי מנוחות כשהבחור התחיל עם אישתי היינו חברים ולא נשואים (קראת משהו ממה שכתבתי?) למה בכל זאת היא הביאה לו את הטלפון אני לא זוכר. כל מה שאני רוצה זה שאישתי לא תיפגע, מה בין זה לבין זה שאני סומך עליה? ממש אין קשר

אוי גם בעלי תמיד אומר לי שאני מבינה

הכל הפוך... (אז אולי באמת יש בזה משהו?
) טוב, אז העצה שאני יכולה לתת לך זה: לקוות שהאי סי קיואית הזאת היא מכוערת, מגושמת ובלתי מושכת מינית לכל הדעות. אם יש בה משהו מושך אשתך עלולה להרגיש מאויימת. זה יהיה גם יותר בריא ליחסים שלך עם אשתך שלא יהיה בשלישייה הזאת שום מתח מיני. אם התקוה תתבדה, זאת קצת בעיה כי נראה לי שלאשתך תהיה בעיה לחבב אותה. אני אומרת את זה בכנות, מנקודת המבט שלי, של אישה קצת קנאית חולנית אבל נראה לי שדי טיפוסית.

murphy

New member
התכוונת לאישתי?

קנאית: כן חולנית: לא טיפוסיח: כן

טוב, אז תעדכן אותנו איך זה מתקדם

רק תהיה עדין, אם תראה שזה מפריע לאשתך אז תנתק את הקשר עם ההיא מהאיי סיק יו, הרי הוא לא כזה חשוב כמו אשתך
.

murphy

New member
אז בוא אני אספר לך סיפור

כשעוד היינו חברים התחיל איתה מישהו היא אמרה לו שיש לה חבר אבל נתנה לו את המספר שלה והם התחילו לדבר בטלפון, אני מודה שזה קצת הציק לי אבל אמרתי לה שאם היא מדברת איתו הרבה שלפחות תכניס אותו לרשימת היעדים שלה (יש לה מסלול בפלאפון) לאט לאט הקשר נעלם עד הסוף אבל זה סיפור אחר אני מאוד סומך עליה, אני יודע שמצד אחד היא סומכת עלי מצד שני זה מאוד יפריע לה

murphy

New member
ולא הבנתי את הקשר של הציפורים

יש לי אחת ביד - את אישתי ויש לי עוד אחת על העץ שהיא מאוד נחמדה והכל אבל לא באה במקום.

ציפורים

יום אחד תתעורר ותראה ששתי הציפורים עפו ןלא חייב במובן הפיזי אלא הנפשי ואולי כל ציפור מצאה בן זוג במקביל אלייך

murphy

New member
לגברת הנחמדה

כבר יש בן זוג זה שלה יש בן זוג ולי יש את אישתי גרם דווקא לכך שהשיחה שלנו הייתה נינוחה והובילה למה שהובילה אני אשאל גם אותך: ברגע שמתחתנים אסור ליצור קשרים חדשים?

קשרים

מותר ורצוי לייצור קשרים חדשים אבל שיהיו מתאימים לשניכם ובעיקר שדרך ההיכרות תהיה משותפת לשניכם דוגמא:מסיבה אירוע מקום עבודה ובשביל להתעלות וחיי זוגיות טובה תן את הכבוד לאישתך לייצור קשרים משותפים וחדשים

maof

New member
אני רוצה לישאול אותך משהו ........

למה אתה בעצם מחפש חברות באי סי קיו????? האם אישתך לא מחסירה ממך דבר מסוים שנראה לך שבמקום אחר טוב יותר???? מעוף

murphy

New member
הייתי בבולגריה מהעבודה

הייתי צריך להישאר לילה ולכן העברתי את הזמן דיברתי עם אישתי אבל לה היו עיסוקים למחרת בבוקר ולכן לא רציתי שהיא תישאר איתי ערה כל הלילה אז דיברתי עם אנשים באיסיקיו כמו שאתם מדברים פה בפורום אני מדבר באיסיקיו...

למעלה