למנהל!

הגיימר

New member
למנהל!

שלום קוראים לי זיו דיברת איתי כבר שהשארתי מספר טלפון ויש לי כמה שאלות: אם אני קונה מארה"ב צ´יפ חיצוני SBOX + המולטיזון לדי וי די אני יצטרך לעשות התקן פנימי??? כי איך זה לא הגיוני שימכרו משהו מארה"ב לארץ וצריך גם התקן חיצוני לא?? תודה!!! זיו

game boy

New member
תשובה ממנהל הפורום+המלצה.

עבודת"עשה זאת בעצמך" במכשירי הפלייסטיישן 2 אינה מומלצת(בלשון המעטה),וטומנת בחובה סיכון גדול מאד בפגיעה זו או אחרת בתפקוד המכשיר,וזאת עקב ביצוע לקוי/שגוי,עד כדי גרימת נזק בלתי הפיך למעגל המכשיר-דבר הכרוך בתיקון שיכול להגיע לעלות...מכשיר חדש. בנוסף,ה"הרפתקאה" בהזמנת קיטים להסבות באמצעות האינטרנט(עלות הציוד המוזמן בתוספת המשלוח,שלא לדבר על משלוח חוזר -במקרה של מוצרים פגומים,והיו כבר דברים כאלו)-יכולה להתברר כלא כדאית:הן מבחינת העלות,והו מבחינת התוצאה הסופית,קרי:תפקוד טכני מלא של ההסבה,בתוספת אחריות. ואסביר את עצמי: עלות ביצוע ההסבה אצל מתקין מוסמך ומנוסה בנושא ps2 בארץ תהיה בסופו של דבר זולה יותר מאשר הזמנת החלקים דרך האינטרנט באופן עצמאי(עלות החלקים שהמתקין קונה בכמויות גדולות הינה זולה משמעותית מאשר רכישה בודדת של אדם פרטי באינטרנט)-ובמקרה זה המתקין "מעביר" את אותו הפרש מחיר ללקוח,וכמובן יש להוסיף את עלות ההתקנה שהמתקין גובה עבור התקנת רכיבים שניתנו לו על ידי הלקוח(ההתקנה באופן עצמאי-אינה מומלצת ואינה כדאית כאמור). בסופו של דבר-כשתסכם את שתי העלויות יחדיו יתברר לך שהיה כדאי מלכתחילה לבצע את העיסקה בשלמותהאצל המתקין, ועדיין לא דיברנו על האחריות הניתנת על הרכיבים עצמם(במקרה ויתברר שהרכיבים אינם תקינים ו/או מתאימים לוורסייה של המכשיר(לכל וורסייה יש להתאים את ההסבה הספציפית שמתאימה לה)-המתקין שיידרש להתקין רכיבים שניתנו לו ע"י הלקוח לא יתן אחריות עבורם,והחלפתם באחרים באמצעות האינטרנט תגרור הוצאה כספית נוספת. לסיכום:"ייבוא אישי" של הסבה למכשירי ps2 אינה מומלצת הן מבחינת עלות ובעיקר מבחינת שמירה על תקינות המכשיר בעת ביצוע ההסבה ע"י מי שאינו מיומן ומוסמך לכך. רצוי לחפש מתקין אמין וזול-ולתת לו לבצע את העבודה. אמיר

למעלה