למנהל!

למנהל!

אולי תשקיע ותעלה את כל העונות של הפוואר רינג'רס רציני עם תעשו את זה אתם תיהיהו גדולים!!! נ.ב - זה כבר פעם עשירית שאני שולח את הודעה זו ואני לא מקבל תגובה.... השירות פה לא ממש טוב..

DIGIPOPOO

New member
פעם עשירית ואחרונה!

הסכמי תוכן עולים מאות אלפיי דולרים\שקלים! ולכן אין הצדקה להשקיע אותם בסדרה כמו הפוואר רינג'רס שהביקוש לה קטן והיא לא תזכה להזמנות רבות.

Rob Van Dam1

New member
לא לא לא ושוב פעם לא!../images/Emo128.gif

לא רוצים את הסדרה המטומטמת הזאת! עדיף שתשקיעו את הכסף בפיג'מות או בהיכל התרבות! מאשר בפוואר רנג'רס

ואני יענה גם לך

אני משלם על חבילת ג'טיקס על תכניים שיהיהו טובים לי ולאחים שלי אז עם אין את התכניים הרצויים אז מזה שווה? אני משלם כסף סתם?

E4G

New member
המנהל לא התעלם.

והמנהל גם לא יתעלם. המנהל היה בחופשה מחו"ל וככל הנראה לא הזדמן לו לראות את ההודעה. אני בטוח שהמנהל לא התעלם. הם תמיד עונים תשובות ישירות וכנות. הפאוור ריינג'רס זכויות כבר יש אם זה משודר (לפי דעתי). אם לא, לא היו בכלל מעלים את זה. כמו כן, הוא ציין לפני כחודש שאחרי "קיץ חינם לילדים" יתעדכנו כל הקטגוריות של הילדים, כל הסדרותץ יתווספו פרקים וכו'. אני גם כן מאמין שאם אתה משלם-מגיע לך. אתה לא משלם בשביל לראות שבע פרקים, אתה משלם כדי לקבל חבילה שלמה ולא דמו.

DIGIPOPOO

New member
בקשר לזכויות

אין קשר בין זכויות שידור לזכויות VOD, יש תורך בהסכמי תוכן שונים. כמו כן זה שE4G הגיב בעדך לא אומר שזו תשובה לעניין.

E4G

New member
אני לא בעד אף אחד.

DIGIPOPOO היקר, אין פה בעד ונגד. אנחנו לא נלחמים בעד אף אחד ואף אחד לא לובש פה כתום מול כחולבן. הפורום נועד למנוע בעיות, לפתור תקלות, להציע העצות ולדון בכל דבר הקשור לשירות הVOD. אני חושב שלא צריך גם פה להתחיל "מריבות ומלחמות" למינהן. כתבתי את דעתי בעניין, כל אחד ודעתו ובשביל זה יש פורום, בשביל לדון ובשביל שלכל אחד יהיה אפשרי להביע את דעתו בעניין (עד גבול מסוים כמובן).

chiquitito15

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo104.gif../images/Emo103.gif

נכון, למה רק יש 7 פרקים ראשונים?!

למעלה