למנהל.......

למנהל.......

זאת אני מהקומונה.....יש לך פורום ואני מפרסמת אותו כמעט בכל מקום בקומונה שלי ואתה ככה כותב בקומונה שלי את זה????? למה?? טוב לא חשוב...אני מקווה שזה לא הפחית את הגולשים הקמוצים שהיו לי אני צריכה פירסום ואתה מוריד אותו....מה חסר לך פרסום או משהו?? רוצה לפרסם את הפורום שלך אצלי בקומונה אז תגיד לי למרות שכבר פירסמתי אתה יכול להגיד למה סתם לכתוב הודעה כזאת...? טוב.... זאת הקומונה שלי על ג'ואן מארקדיה: http://www.communa.co.il/arkedia

S h a y 9 9 9

New member
אוקיי...

יקירתי, ראשית אני מתנצל אם הפרסום הזה פגע בך בשום מקרה לא הייתה כוונתי לפגוע בך. למען האמת אני באמת לא כל כך מבין מה הטעם בקומונה בעלת אותו נושא בדיוק כמו פורום קיים. מילא אם הנושא היה טיפה שונה כמו :"קומונה למעריצי אמבר" או משהו בסגנון אבל קומונה בעלת נושא זהה זה קצת מיותר לדעתי.

Darrens Girl

New member
../images/Emo45.gif

לא צריך קומונה לפורום קיים.. אם זה פורום מגובש ממש ויש מלא אוף טופיקים אז אפשר לעשות לו קומונה חברתית.. או קומונה לאמבר למשל כמו ששי הציע.. אבל סתם לנושא שיש לו פורום זה מיותר

miaka

New member
עוד מישהו שם לב למוטיב ה"פרסום"?

תקשיבי, הגקט של עליזה1, אם הקומונה שלך תהיה טובה הגולשים יבואו עם פרסום או בלי, אנחנו לא בערוץ 2 פה והפורום מסתדר יפה בלי פרסום. ואני מצטרפת לשי בשאלתו, אני גם לא רואה טעם בקומונה נוספת לפורום אבל שיהיה לך בהצלחה בכל מקרה.

למעלה